21
 • 14 tor
 • 15 fre
 • 16 lör
 • 17 sön
 • 18 mån
 • 19 tis
 • 20 ons
 • 21 tor
 • 22 fre
 • 23 lör
 • 24 sön
 • 25 mån
 • 26 tis
21 Välj datum

Fotbolls-EM på TV och Stream

EM-kval för herrar på stream och TV hos TVmatchen.nu. På denna sida kommer du att finna livescore, tv-tider och kanaler för samtliga direktsända matcher från EM-kvalet till EM 2020. För Sveriges del väntar matcher mot Spanien, Rumänien, Norge, Malta och Färöarna. Använd tablån nedan för att kolla in dagens, morgondagens och övriga direktsända EM-kvalmatcher i TV och stream.

 1. Grupp A

 2. Grupp B

 3. Grupp C

 4. Grupp D

 5. Grupp E

 6. Grupp F

 7. Grupp G

 8. Grupp H

 9. Grupp I

 10. Grupp J

 Klicka på grupperna för att filtrera tablån
Inga sändningar finns för aktuellt urval

EM-kval - Vägen till EM 2020

EM-kvalet drog igång redan i början på 2019 och kommer pågå fram till november samma år. För dig som önskar att följa matcherna är TVmatchen.nu det självklara verktyget för att hitta rätt bland alla kanaler och sändningstider. I en stilren och användarvänlig tablå kommer du finna det du söker, det vill säga starttider samt kanaler för samtliga direktsända EM-kvalmatcher under hösten.

I EM-kvalet till EM 2020 deltar hela 55 nationer från hela Europa. Kvalspelet, som pågår under ett knappt år, utser 20 nationer som kommer kvalificera sig för mästerskapet nästa sommar. Av de totalt 24 lag som kommer delta i EM 2020 kommer 20 lag att kvalificera sig via EM-kvalet, resterande fyra erhåller sina platser via Nations League.

Kvalspelet är utformat som ett gruppspel där fem grupper innehåller fem nationer och fem grupper innehåller sex nationer, Grupp A-J. De två bäst placerade lagen i varje grupp kommer att kvalificera sig till mästerskapet 2020. Lagen i varje grupp möter varandra två gånger, en gång hemma och en gång borta. Sverige ställs bland annat mot Spanien, favorit till att vinna gruppen, och grannlandet Norge med Lars Lagerbäck vid rodret.

Sverige ses som favoriter till att plocka den andra direktplatsen till EM 2020 i Grupp F, efter storfavoriten Spanien. Matcherna mot rivalen Norge kommer bli avgörande i Sveriges jakt på EM-biljetten.

EM 2020 kommer bli det första mästerskapet i sitt slag då det kommer att utspela sig över i stort sett hela Europa. Tidigare har det funnits max 2 värdnationer för ett mästerskap, men från och med 2020 kommer flertalet Europeiska nationer att dela på värdskapet. Det nya upplägget har tagits emot med blandade känslor, där majoriteten av supportrarna är besvikna på de långa resorna som detta kommer att innebära för att kunna följa sin nations väg i mästerskapet.

CMORE sänder alla EM-kvalmatcher

Vad gäller sändningsrättigheter för EM-kvalet är det CMORE som lagt vantarna på denna guldklimp. Alla matcher kommer du att kunna följa via någon av deras kanaler och streamingtjänst. För att hålla koll på vilken kanal som gäller för just den match som du vill se använder du med fördel TVmatchen.nu och tablån ovan. Flera av matcherna från EM-kvalet kommer ramas in med studiosändningar som inkluderar allt från försnack till analyser efter matcherna. Hos TVmatchen.nu listas alltid starttiderna för matcherna, notera att studiosändningarna inte räknas in i tablåtiderna.

Missa inte en EM-kvalmatch med TVmatchen.nu

Med TVmatchen.nu kommer du med all säkerhet inte gå miste om en enda match från EM-kvalet. Tablån listar alla direktsända matcher med korrekt starttid och kanal. Från tablån kan du med ett enda klick ta dig vidare till den sida där du kan streama matchen live. Du kan med hjälp av gruppfiltreringen välja att endast visa matcherna från den grupp som är av intresse. Klickar du in på en nation kommer endast matcher för denna nation att visas på en undersida.

Till varje match i EM-kvaltablån visas liveuppdaterade odds som hämtas direkt från aktuellt spelbolags hemsida. TVmatchen.nu går att använda både via dator och mobil vilket gör det till ett perfekt verktyg för den sportintresserade. Använder du TVmatchen.nu via mobilen kommer det att finnas tillgång till laguppställningar och statistik inför matcherna. Se till att kika in i appen i god tid inför matchstart för att ta del av de senaste nyheterna. För de matcher som pågår kan du se livescore och hålla dig uppdaterad om det aktuella resultatet. Under var och en av de pågående matcherna kan du följa de senaste händelserna, vid till exempel gula/röda kort och mål.

Tjänsten som TVmatchen.nu levererar är helt utan kostnad och fri att använda för vem som helst, fotbollstokig eller inte. Vill du vara på den säkra sidan och inte missa en match på TV kan du via mobilappen sätta på notis vid matchstart. Mobilen kommer då ge dig en förvarning om att matchen du vill se är på väg att dra igång. En perfekt funktion att använda inför Sveriges kommande EM-kvalrysare där en biljett till nästa års mästerskap ska bärgas. Är det Sveriges matcher som intresserar dig mest kan du välja att markerar det svenska herrlandslaget som favorit för att enklare nå tablån med deras aktuella matcher.

 • Annons:
 • Annons
 • Annons
 • Annons
 • Annons