Användarvillkor

Av nedanstående regler och villkor framgår det hur användaren lagligen kan nyttja TVmatchen.nu. Du kan även hitta mer information om vad vi gör på sidan ”Om oss”.

TVmatchen.nu är en Sverige-baserad sida som erbjuder TV-tablåer i realtid och som drivs utav Raketech Group plc. Vi är ett företag inom online media som erbjuder service och guidar sportintresserade till alla de stora sportevenemangen. Vi tjänar våra intäkter genom annonser och marknadsföring gentemot våra samarbetspartners. Vi har med stor noggrannhet ingått samarbetsavtal med våra betrodda affärspartners.

Läs gärna igenom nedan information med stor noggrannhet. Genom att du har tillgång till vår sida, bekräftar du även att du godkänner våra användarvillkor. Om du av någon anledning inte godkänner våra regler & villkor, så råder vi dig att inte heller använda vår sida. Under ”Privat Policy” finns information hur vi behandlar dina privata data som vi erhåller från dig och hur vi behandlar och använder cookies på vår hemsida.

Innehållet på hemsidan

Det innehåll som finns på hemsidan finns där i informativt syfte för allmän information och som användare har man gratis tillgång till vår sida. Innehållet får aldrig användas för någon typ av olaglig verksamhet.

Vi strävar efter att kunna erbjuda ett korrekt innehåll som innehåller upplysningar om TV-tablåer gällande sport sänd i realtid i Sverige. Dock förbehåller vi oss rätten att endast visa innehåll i informativt syfte och som läses av användaren på egen risk. När det gäller tredje part som TV-kanaler och streamingtjänster, så förbehåller vi oss rätten att de när som helst kan ändra innehåll om tid etc vilket kan påverka innehållet hos TVmatchen.nu.

Vi uppdaterar kontinuerligt vår webbsida i form av ny design, innehåll och funktioner. Med anledning av detta kan vi ej garantera att sidan är fri från felaktigheter och misstag. Vi förbehåller oss rätten att en delar av vårt innehåll kan vara för gammalt och att vi ej heller har något lagligt krav på oss att uppdatera detsamma.

Begränsningar gällande våra skyldigheter

TVmatchen.nu är inte på något sätt ansvariga för någon typ av förlust eller skada i samband med användandet av vår webbsida.

Vi kan ej hållas ansvariga för:

  • Oförmåga att använda hemsidan.
  • Tillförlitlighet gällande det innehåll som visas på vår sida.
  • Förlust av vinst, försäljning, affärsverksamhet eller intäkter.
  • Förlust av möjlig affärsverksamhet, goodwill eller rykte.

Immateriella rättigheter

TVmatchen.nu är ägaren av licens eller innehavare av immateriella rättigheter på hemsidan och allt material publiceras här. Innehållet är skyddat av lagen om Copyright från det land och jurisdiktioner som du använder sidan från. Det är ej tillåtet att använda delar från vår hemsida för personlig vinning. Vi tillåter endast användning av sidan för privat bruk. Användaren godkänner att aldrig på något sätt använda sidan för kommersiellt eller affärsrelaterat bruk. Vi har inget som helst ansvar för någon typ av förlust eller påverkan av affärsverksamhet.

Vi förbehåller oss rätten att neka borttagande av innehåll, såtillvida innehållet skulle anses att vara oetiskt, inkorrekt, diskriminerande eller bryter mot privata policyn eller bryter mot någon internationell lagstiftning.

Virus

Vi kan inte garantera att vår hemsida är fri från virus. Användaren är ansvarig för att skydda sina enheter från virus och andra skadande program. Vi är ej ansvariga för förlust eller skada p.g.a. virus, DDos-attacker eller annat tekniskt skadande material som kan vara skadligt för datorutrustning, program, data eller annat äganderättsmaterial som uppstått i samband med användande av vår sida av uppladdning av innehåll eller sidor som är länkade till densamma.

Vi accepterar inte att någon avsiktligen försöker att missbruka vår hemsida eller på eget bevåg vill implementera virus eller på annat sätt attackera vår hemsida. I sådant fall kommer vederbörande omgående att göra en anmälan hos relevant laginstans och rätten att använda vår sida kommer att avslutas med omgående verkan.

Externa länkar och källor

I det fall vår sida innehåller externa länkar till andra domäner eller källor som tillhandahålles av tredje part, finns dessa länkar där endast i informativt syfte. De flesta länkar leder till våra samarbetspartners som erbjuder sportrelaterat innehåll eller till iGaming-relaterade bolag. Vi har inte någon kontroll över det innehåll som kommer från tredje part och vi har ej heller något ansvar för innehållet som länkas på vår sida. Vi kan ej heller hållas ansvariga för någon typ av förlust eller skada som kan uppstå i samband att du använder dessa sidor.

TVmatchen.nu förbehåller sig rätten att göra reklam för innehåll gällande spelrelaterade aktiviteter och som uppmanar användaren att alltid nyttja denna typ av sidor endast i underhållande och säkert syfte. Vi förespråkar ansvarsfullt spelande som tillvaratar användarens upplevelser gällande att titta på sport, dock ej att förväxlas med den spännande upplevelsen av ett riktigt live-event för sport. Då vi presenterar ett antal olika speloperatörer, tar vi det sociala ansvaret av att guida användarna till helt säkra och lagligt giltiga källor avseende online spel. Dock, kan vi ej hållas ansvariga för någon typ av förlust eller skada som en användare kan uppleva i samband med spelande online.

Användare är tillåtna att länka till vår hemsida, dock under förutsättning att det alltid görs på ett rättvist och lagligt sätt. Vilket innebär att man ej får utnyttja eller skada vårt rykte. Det är ej tillåtet att etablera en länk till vår sida på någon hemsida som ej ägs av användaren eller olovligen relaterar till hemsidan utan att vara på förhand godkänd. Vi förbehåller oss rätten att dra tillbaka godkännandet av länkar utan någon vidare information om detsamma.

I registreringen ombeds du att dela med dig av, inklusive men inte begränsat till:
E-postadress
Övrig kontaktinformation

Den allmänna dataskyddslagen har också uppmanat oss att granska och uppdatera vår policy för att se till att vi gör saker på rätt sätt. Vi vill ge dig de mest användbara och relevanta uppdateringarna kring nyheter och alla de bästa erbjudandena. Detta innebär att när ett e-post skickas till dig, har du möjlighet att välja om du vill fortsätta ta emot e-postmeddelanden i fortsättningen genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Vi inhämtar personlig data för att ge den bästa möjliga upplevelsen för användare, samtidigt som vi håller oss inom de regulatoriska ramarna, juridiska förpliktelser samt företagsrelaterade krav. Vi behandlar dina personliga data på följande grunder:

  • Försäkrar oss om att hemsidan fungerar korrekt och identifierar eventuella tekniska problem
  • Profilering och dina inställningar
  • Juridiska och regulatoriska förpliktelser.

TVmatchen kommer att upprätta ny personlig data om dig och processera din data och skapa nya funktioner, produkter och tjänster som passar dig. Detta kommer att försäkra oss om:

  • Den tekniska hjälpen du behöver är i linje med enheten du använder
  • Kampanjerna du mottar är i linje med dina intressen
  • Kundtjänsten du får är i linje med din jurisdiktion

Vi har rätt att när som helst uppdatera eller ändra våra regler och villkor avseende vår sida. Vänligen besök vår sida för regler med jämna mellanrum för att vara uppdaterad med vår policy. Kontakta oss gärna genom att besöka vår kontaktsida.

Senast uppdatering: Maj 12 2021
Raketech Group Holding plc, SOHO Office (The Strand), Fawwara Building, Triq l-Imsida il-Gzira, Malta