TVmatchen.nu TVmatchen.nu
 • 28 tis
 • 29 idag
 • 30 tor
 • 1 fre
 • 2 lör
 • 3 sön
 • 4 mån
 • 5 tis
 • 6 ons
 • 7 tor
 • 8 fre
 • 9 lör
 • 10 sön
 • 11 mån

Fotbolls-EM 2024 på TV och stream

Fotbolls-EM på stream och TV hos TVmatchen.nu. På denna sida kommer du att finna livescore, spelschema, tv-tider och kanaler för samtliga direktsända matcher från EM. Använd tablån nedan för att kolla in dagens, morgondagens och övriga direktsända EM-matcher på TV och stream.

- Så ser du Premier League
- Så ser du Allsvenskan
- Så ser du Champions League
- Så ser du Europa League

2 dec

lördag

Fotbolls-EM 2024

  Vägen till EM 2024

  I EM-kvalet till EM 2024 deltar hela 55 nationer från hela Europa. Kvalspelet, som pågår under ett knappt år, utser 20 nationer som kommer kvalificera sig för mästerskapet sommaren 2024. Av de totalt 24 lag som kommer delta i EM 2024 kommer 20 lag att kvalificera sig via EM-kvalet, resterande fyra erhåller sina platser via Nations League.

  Kvalspelet är utformat som ett gruppspel där fem grupper innehåller fem nationer och fem grupper innehåller sex nationer, Grupp A-J. De två bäst placerade lagen i varje grupp kommer att kvalificera sig till mästerskapet 2024. Lagen i varje grupp möter varandra två gånger, en gång hemma och en gång borta.

  Fotbolls-EM 2024 på TV och stream - kanal och rättighet

  Vad gäller sändningsrättigheter för EM så kommer du kunna se matcherna på SVT och TV4 Play. Det är SVT1, SVT2 och TV4 samt TV12 som är de vanliga kanalerna där vi kan se fotboll i sommar. För att hålla koll på vilken kanal som gäller för just den match som du vill se använder du med fördel TVmatchen.nu och tablån ovan. Hos TVmatchen.nu listas alltid starttiderna för matcherna, notera att studiosändningarna inte räknas in i tablåtiderna.

  Missa inte en EM-match med TVmatchen.nu

  Med TVmatchen.nu kommer du med all säkerhet inte gå miste om en enda match från EM-kvalet. Tablån listar alla direktsända matcher med korrekt starttid och kanal. Från tablån kan du med ett enda klick ta dig vidare till den sida där du kan streama matchen live. Du kan med hjälp av gruppfiltreringen välja att endast visa matcherna från den grupp som är av intresse. Klickar du in på en nation kommer endast matcher för denna nation att visas på en undersida.

  Till varje match i EM-kvaltablån visas liveuppdaterade odds som hämtas direkt från aktuellt spelbolags hemsida. TVmatchen.nu går att använda både via dator och mobil vilket gör det till ett perfekt verktyg för den sportintresserade. Använder du TVmatchen.nu via mobilen kommer det att finnas tillgång till laguppställningar och statistik inför matcherna. Se till att kika in i appen i god tid inför matchstart för att ta del av de senaste nyheterna. För de matcher som pågår kan du se livescore och hålla dig uppdaterad om det aktuella resultatet. Under var och en av de pågående matcherna kan du följa de senaste händelserna, vid till exempel gula/röda kort och mål.

  Tjänsten som TVmatchen.nu levererar är helt utan kostnad och fri att använda för vem som helst, fotbollstokig eller inte. Vill du vara på den säkra sidan och inte missa en match på TV kan du via mobilappen sätta på notis vid matchstart. Mobilen kommer då ge dig en förvarning om att matchen du vill se är på väg att dra igång. En perfekt funktion att använda inför Sveriges kommande EM-kvalrysare där en biljett till nästa års mästerskap ska bärgas. Är det Sveriges matcher som intresserar dig mest kan du välja att markerar det svenska herrlandslaget som favorit för att enklare nå tablån med deras aktuella matcher.

  Letar du efter fotbolls-VM?