TVMatchen Betting » Nya Bettingsidor 2023

Nya Bettingsidor 2023

Nu när bettingbranschen lever och frodas ser många aktörer inom densamma till att lansera nya bettingsidor. Det är en bra tid att erbjuda spelarna något nytt eftersom spelbolag överlag har ett väldigt gott rykte, detta som en följd av den höga kvalité som genomsyrar marknaden.

Vi jämför nya spelbolag

Det dök upp ett par nya bettingsidor 2022 och vi kan räkna med att det även under 2023 kommer tillkomma en och annan spelupplevelse. För att du som spelare snabbt och enkelt ska kunna hitta rätt i den djungel, i positiva ordalag, som finns att leta igenom jämför vi nya spelbolag.

På så sätt kan du sortera nya bettingsidor utifrån dina egna preferenser och önskemål. I en jämförelse av spelbolag är det viktigt att baka in alla typer av aspekter som spelare både uppskattar och vill undvika.

Lyckligtvis har införandet av svensk spellicens bidragit till att oseriösa aktörer har fått lämna plats till spelbolag som har full koll på vad en bra spelupplevelse ska innehålla.

Bäst nya bettingsidor på marknaden

När det kommer till nya bettingsidor 2022 finns det ett par spelbolag som sticker ut. Det är en kombination av ett lockande spelutbud, moderna funktioner, snabba betalningsmetoder och mycket mer. I och med att konkurrensen är så pass hög bland nya svenska bettingsidor finns det inte utrymme för att tumma på några detaljer.

Lästips: Marknadens alla bästa bettingsidor just nu.

Nedan aktörer har lyckats bra med att tillhandahålla fulländade äventyr där spelarnas säkerhet och trygghet har ett stort fokus.

Betinia

Betinia slog upp portarna under sommaren 2022. Det är därmed en av marknadens senaste nya bettingsidor med svensk licens. Sajten erbjuder ett spännande tema och en design och blir med smidig navigering och hög användarvänlighet i övrigt blir en ynnest att utforska. Spela med BankID och andra moderna funktioner.

Speedybet

Som namnet är Speedybet en av våra nya svenska bettingsidor som satsar på att spelarna ska ha en snabb och behaglig användarupplevelse. Du spelar betting utan konto och sköter alla dina insättningar samt uttag med BankID som verktyg. När du sen börjar spela har du ett större utbud av sporter, marknader och odds för betting att ta del av.

Expekt

I grunden är expekt en erfaren aktör som har varit med i branschen under lång tid. Däremot är nya expekt en av branschens mest spännande nya bettingsidor 2022. Tillsammans med den erfarenhet som finns sedan tidigare har nya expekt en uppsjö av nya funktioner och innovativa lösningar för betting att erbjuda dig som spelare.

Vilka krav finns på nya bettingsidor?

Att slå sig fram som en ny operatör på marknaden är inte det enklaste. Det finns flera höga krav som måste uppfyllas, dels för att tilldelas en svensk licens, dels för att nya spelare ska få upp ögonen för det som erbjuds. Med det sagt har många nya bettingsidor visat sig vara fullt redo i samband med att sajten lanseras.

Kraven kretsar mycket kring spelarnas säkerhet och trygghet. Det ska finnas en sund inställning till spel och flera olika verktyg som kan användas för att spela ansvarsfullt. Därtill behöver säkerheten bakom kulisserna vara fläckfri. Snabba betalningsmetoder och betting utan konto är två funktioner som spelare aktivt letar efter i hos ett nytt spelbolag.

Vanliga funktioner hos nya bettingsidor i Sverige

Det går i regel att urskilja nya bettingsidor från mer etablerade spelbolag. Äldre spelbolag har inte riktigt samma behov av att sticka ut mer än man redan gör. För nya svenska bettingsidor är det skarpt läge direkt och man får gärna ligga i framkant vad gäller utbud av både odds och nya funktioner.

En funktion som vi har nämnt och som är vanligt förekommande är möjligheten att spela betting utan konto. Med BankID som verktyg och moderna betalningsmetoder kan du gå direkt på att göra din första insättning. Väl i din betting kan du applicera funktioner som bet builder, cash out och annat som bidrar till bättre förutsättningar.

Snabb betting

Snabb betting kan visa sig på flera olika sätt. Snabba insättningar och uttag är en del av det hela, möjligheten att placera snabba spel en annan. Betting i mobilen är vitalt för att nya bettingsidor med svensk licens ska kunna locka till sig spelare eftersom det möjliggör att du kan placera spel var du än befinner dig.

Betting utan konto

Betting utan konto är som nämnt en kombination av innovativa aktörer inom betalbranschen och användningen av BankID. Eftersom du i en signering med BankID även verifierar din identitet har behovet av en sedvanlig registrering plockats bort och du kan gå direkt på att göra din första insättning.

Trustly & Swish

Två betalningsmetoder som är ledande när det kommer till bettingsidor i allmänhet och betting utan konto i synnerhet är Trustly och Swish.

Den förstnämnda har mer eller mindre revolutionerat branschen med framför allt snabba uttag under 2010-talet medan Swish har gått från att vara en metod för överföringar mellan privatpersoner till att fungera vid spel på betting under svensk licens.

Nya bettingsidor Sverige med bonusar

Ett alternativ som nya bettingsidor och spelbolag har för att locka till sig nya spelare är bonusar. Numera får aktörerna en chans och en chans endast att komma med ett riktigt bra erbjudande. Bettingsidor med svensk licens är begränsade till en bonus per spelare och bolag.

Oddsbonusar finns att tillgå i samband med din första insättning. Det är inte alla nya bettingsidor som har en så kallad välkomstbonus. Många spelare ser det som en möjlighet att både utforska och utvärdera en sajt varav det absolut är en fördel om någon form av erbjudande går att hitta.

Nya spelbolag med svensk licens

Tanken med en svensk spellicens har hela tiden varit att minska det ohälsosamma spelandet. Sedan 2019 har stora steg tagits mot en sundare marknad för betting, både vad gäller hur spelbolag arbetar men också vad spelarna kan ta till för åtgärder för att hålla sin betting på en lagom nivå.

Kravet på licens innebär också att kraven på nya bettingsidor är betydligt större. Säkerhet är A och O och därtill måste det finnas goda möjligheter för smidiga insättningar och uttag, spel med BankID samt utrymme för betting i mobilen.

Odds hos ett nytt spelbolag

När allting är i ordning vad gäller säkerhet, registrering och insättningar är det dags att sätta tänderna i utbudet av odds. I slutändan är det trots att själva spelupplevelsen med betting som spelarna vill åt. Det gäller att ett utbud av mer eller mindre alla världens sporter samt större ligor och turneringar finns att ta del av.

Därefter kan olika verktyg för betting komma till användning. Livebetting, betting i mobilen och mindre funktioner som bet builder och cash out är något som spelarna gärna använder sig av. Kan nya bettingsidor dessutom förse sina besökare med livestreaming är upplevelsen komplett.

Livebetting hos nya spelbolag

Livebetting är en funktion som har funnits med under en längre tid och går att hitta mer eller mindre på samtliga bettingsajter numera. Hos nya spelbolag kan du räkna med att hitta ett utbud av sporter och matcher under nästintill dygnets alla timmar. Spela på fotboll, tennis, ishockey, basket och mycket annat från världens alla hörn.

Bet Builder hos nya spelbolag

Ett senare tillskott till betting är bet builder. Det är ett verktyg som hjälper dig att sätta ihop unika kombinationsspel. Numera kan du hämta flera spel från en och samma tillställning och lägga dessa på en gemensam kupong. Kombinera din bet builder cash out som gör att du kan avbryta ett spel i förtid.

Fördelar & nackdelar med nya spelbolag

Som alltid när det kommer till betting online finns det både fördelar och nackdelar att ha i åtanke, även bland nya bettingsidor och spelbolag. Det väger klart över för antalet fördelar och som spelare ska man inte aktivt undvika nya tillskott på marknaden. Njut av framför allt tekniskt fulländade upplevelser där nya funktioner och vägar för betting ständigt dyker upp.

Fördelar

  • Betting utan konto och med BankID
  • Stort utbud av olika funktioner
  • Nya bettingsidor ger nya bonuserbjudanden
  • Hög säkerhet och trygghet
  • Goda möjligheter för mobilbetting

Nackdelar

  • Utelämnar ofta mer klassiska betalningsmetoder
  • Du kan inte spela utan BankID

FAQ:

Är nya bettingsidor säkra?

Ja, nya bettingsidor med korrekt licens är säkra! Med BankID behöver du inte ange känsliga uppgifter när du ska börja spela och du kan genomföra alla dina insättningar och uttag med en enkel signering. Sätt spelgränser för att njuta fullt ut av din upplevelse.

Kan jag hämta en bonus hos nya bettingsidor 2023?

Många nya bettingsidor 2023 ser till att erbjuda nya spelare en bonus som både ger ett tillskott till spelkassan men som också ger ökade möjligheter till att utforska sajten.

Vilka nya bettingsidor med svensk licens är bäst?

Samtliga nya bettingsidor med svensk licens uppfyller merparten av kraven för att klassas som en riktigt bra produkt. Betinia, nya expekt och Speedybet är tre aktörer som sticker ut i den tuffa konkurrensen.

Summering av nya bettingsidor & spelbolag

Kort och gott kan man säga att nya bettingsidor onekligen har tagit upp kampen med mer etablerade aktörer. Spelbolag som nyligen har lanserats kommer med en frisk fläkt och ser även till att bettingsidor som har funnits med en längre tid fortsätter att utvecklas, något som inte minst gynnar spelarna.

Du kan räkna med marknadens senaste funktioner och verktyg som gör att du kan spela säkert, snabbt och smidigt. Om du vill ta med dig ditt bettingäventyr var du än befinner dig kan du oftast spela direkt i din mobila webbläsare.