TVMatchen Betting » Tennis

Tennis: Den mest populära racketsporten runtom i världen

Tennis är en väldigt populär sport i Sverige och runtom i världen. På Tvmatchen erbjuder vi givetvis speltips för världens mest populära racketsport.
Alla älskar spänningen och underhållningen i dessa evenemang och vissa spelare tycker även att det är enklare att spela på tennis då det vanligtvis brukar vara väldigt enkla spelmarknader att förstå inom tennisen.
Här på TVmatchen kommer vi att täcka alla stora evenemang från tenniskalendern och vi kommer att förse er läsare med tips, analyser och de bästa oddsen.

Tennis spelstrategier

Spela opartiskt
När det kommer till att betta på tennis är det viktigt att hålla sig opartisk när man ska lägga sina spel. Spela till exempel inte på att en spelare ska vinna bara för att du supportar den, luta dig istället mot statistik och fakta när du ska lägga ditt spel.

Jämför odds
Använd dig av mer än en spelsida när du ska betta på tennis. Läs våra recensioner och öppna ett konto hos de spelsidor som passar dig bäst. Genom att öppna flera konton på flera olika spelsajter har du chansen att jämföra deras odds, på så vis kan du försäkra dig om att du alltid spelar på de bästa oddsen som finns att erbjuda för respektive marknad.

Lägg inte för många olika spel
Till en början rekommenderar vi att man som spelare håller sig till att lägga ett till två spel per tennismatch.

Följ oddsen
Spelsajterna uppdaterar sina odds kontinuerligt baserat på hur marknaden är balanserad.
För att balansera ut marknaden kan oddssättarna höja eller sänka oddsen på de olika utfallen, när dessa justeringar sker finns det ibland fördelaktiga odds att hitta. I vissa fall kan det verkligen vara fördelaktigt att följa dessa förändringar.

Följ en erfaren rekare
Våra spelrekare besitter en stor kunskap och erfarenhet när det kommer till betting på tennis.
Om du känner dig lite vilsen när du spelar på egen hand är det alltid en bra idé att ta tips av ett proffs!

Spela inte på märkvärdiga kombinationer
Vi rekommenderar dig att hålla det enkelt och spela på enklare marknader.
Ett exempel på ett enklare tennisspel är att till exempel spela på vilken spelare du tror ska vinna matchen som ett singelspel.

Ta en paus om du behöver det
Sportsbetting är en fartfylld och exalterande hobby som kan ta ut sin rätt på en. Att hålla sig uppdaterad på trender och de senaste nyheterna samt följa evenemangen i sig kan vara krävande och vi rekommenderar alltid en paus om det är som så att man är inne i en förlustsvit eller om man känner att spelandet inte är roligt längre.

Tennis FAQ

Vilka är de vanligaste marknaderna att oddsa på inom tennis?

Det finns en mängder av olika marknader att spela på när det kommer till tennis.
Den vanligaste marknaden att spela på är ”Matchvinnare”, här spelar du på vilken spelare du tror ska vinna matchen. Andra vanliga marknader är ”Totalt antal game” och ”Setspel”.

Vilka typer av odds erbjuds på tennis?

Alla spelsidor erbjuder pre-race odds på tennis. Vissa erbjuder även liveodds såväl som långtidsspel där du till exempel kan spela på vem som ska vinna en hel turnering och liknande.

Vilka bettingsidor erbjuder bäst odds på tennis?

Du kan hitta odds på tennis överallt! Alla spelsidor som erbjuder spel på odds i Sverige erbjuder även spel på alla de stora evenemangen från tenniskalendern. Läs våra recensioner för att se vilka spelbolag som passar dig bäst och signa upp!