England Fotbolls EM 2024 Odds

England Fotbolls EM 2024 Odds

Efter en hjärtskärande finalförlust mot Italien i det föregående EM är revanschlusten stor i det engelska lägret. Med en trupp fylld av världsklasspelare och en nation som törstar efter sitt första EM-guld, står England redo att utmana fotbollseliten. I denna guide djupdyker vi i Englands chanser, utforskar de bästa oddsen och analyserar nyckelspelarnas prestationer. Läs vidare för att förstå Englands position som en av favoriterna och hur laget kan navigera genom turneringens utmaningar.

Englands chanser i Fotbolls EM 2024

Den kanske största favoriten sett till odds EM 2024 hittar vi i form av England, med en stor revanschlusta från senaste EM när man föll i finalen mot årets regerande mästare Italien. Det engelska landslaget inleder fotbolls-EM 2024 i Grupp C med Danmark, Serbien och Slovenien. Har man vad som krävs för att gå hela vägen?

Bästa odds för England EM 2024

England har aldrig vunnit ett fotbolls-EM och har sin största merit i form av VM-guldet 1966. Trots det är man en av de stora favoriterna inför sommarens stora fotbollsfest. Endast Frankrike har tilldelats liknande odds för vilket lag som vinner EM 2024.

Hos spelbolagen värderas det engelska laget utifrån den samling av spelare som utgör mästerskapets bredaste trupp med en genomgående hög kvalitet på alla positioner.

Leder laget gör, förutom förbundskaptenen Gareth Southgate, deras lagkapten Harry Kane. Han har en individuellt fantastisk säsong bakom sig i Bayern München och utmanar bland annat Kylian Mbappé om skyttekungstiteln i turneringen.

Spelbolagen som erbjuder EM odds håller England väldigt högt som vinnare av hela EM i Tyskland. Högst odds på England som vinnare är just nu 4.25, med flera spelbolag som erbjuder odds för spel runt 4x pengarna.

Se till att använda verktygen som finns för att spela ansvarsfullt, samt läs mer om eventuella EM-bonusar och kampanjer innan du sätter igång.

  • Betinia – 3.95
  • Bet365 – 4.00
  • Expekt – 4.25
  • LeoVegas – 4.25
  • SpeedyBet – 4.25

Englands chanser i EM 2024

Vi anser att det finns goda chanser för att England vinner fotbolls-EM 2024, vilket odds på vinnare från spelbolag visar. Enligt dessa har England bäst chans att vinna guldet.

Det är inget snack om att England har ett av mästerskapets absolut bästa lag och bättre chanser än någonsin att vinna nationens första EM-guld på herrsidan. Det är helt enkelt världsklasspelare på alla positioner.

Innan turneringen finns det ett par konkurrenter som man ska se upp för. I Grupp B finns Spanien och även Englands övermän från EM 2020, Italien.

Frankrike har långt innan turneringen varit den största utmanaren om guldet i fotbolls-EM 2024. Odds på fotbolls-EM pekar även ut Tyskland, Portugal, Nederländerna och Belgien som potentiella utmanare.

England vann sin kvalgrupp till EM 2024 utan att förta sig, framför bland annat Italien och Ukraina, något som också påverkar oddsen.

Vi kan känna att England är lite stora favoriter med tanke på vad man har presterat i tidigare mästerskap, även om VM 2018 och EM 2020 har inneburit spel i semifinal och final.

Den första matchen i mästerskapet kan bli en bra indikation på var det engelska landslaget står. Från den matchen kan man ta olika vägar i sin betting på lagets eventuella framgång, med mer kött på benen.

Englands Historiska Prestationer och Jämförelse med Landslag Inför EM 2024

I jämförelse med andra fotbollsgiganter som Frankrike och Tyskland, som båda har vunnit flera stora internationella titlar, har England ofta kämpat med att omvandla potential till konkreta resultat i mästerskap. Frankrike, till exempel, vann senast världsmästerskapet 2018 och Europamästerskapet 2000, vilket visar på deras förmåga att prestera under press. Tyskland, å andra sidan, är kända för sin effektivitet och har vunnit EM tre gånger samt VM fyra gånger. Deras senaste EM-titel kom 1996, vilket ironiskt nog var samma år som England senast nådde semifinal i ett EM före deras framgångar 2020.

Vid en närmare titt på de nuvarande trupperna har England en av de mest talangfulla grupperna på papperet. Med spelare som Harry Kane, som har haft enastående framgångar i både den engelska Premier League och internationellt, står de starka. Kane, tillsammans med unga talanger som Phil Foden och Jadon Sancho, ger England en offensiv potential som är jämförbar med de bästa. Dock är det i jämförelsen med Frankrikes djupa trupp med stjärnor som Kylian Mbappé och Tysklands taktiska disciplin och bredd som England fortfarande måste bevisa att de kan övervinna.

För EM 2024 pekar oddsen på att England har en stark chans att gå långt, men de historiska svårigheterna och konkurrensen från andra toppnationer gör att vägen till guld inte är garanterad. Att jämföra England med dessa fotbollsmakter ger en tydlig bild av vad de står inför och vad som kan krävas för att äntligen lyfta en stor turneringstitel.

England EM 2024 spelschema

  • England – Serbien: 21:00, 16 juni 2024
  • England – Danmark: 18:00, 20 juni 2024
  • England – Slovenien: 21:00, 25 juni 2024

England ingår i Grupp C i EM 2024 och är förutom en favorit som vinnare av fotbolls-EM 2024 även klara favoriter till att vinna gruppen. Danmark, Serbien och Slovenien står för motståndet.

Oddsen pekar ut Danmark som den främsta utmanaren, tätt följt av Serbien. Oddsen säger dock att det mer blir en kamp om ta så många poäng och göra så många mål som möjligt för England, snarare än en kamp om förstaplatsen.

Det gäller för England att hitta fokus direkt från starkt. Laget kommer att vara favoriter i mer eller mindre samtliga matcher under turneringen enligt odds på fotbolls-EM.

Ett frågetecken som finns kring England i stora mästerskap är deras oförmåga att vinna titeln. Senaste gången var alltså 1966 och utöver EM 2020 har man inte varit riktigt nära ett guld av något slag.

Premiärmatchen för England i Grupp C går mot Serbien, innan Danmark och Slovenien tar vid som motståndare. Inför den avslutande gruppspelsmatchen vill man gärna ha säkrat avancemanget.

Om England vinner Grupp C väntar en trea från Grupp D, Grupp E eller Grupp F i åttondelsfinalen. En andraplats i gruppen skulle istället innebära att man möter vinnaren från Grupp A, vilket med stor sannolikhet blir Tyskland.

Utöver England odds att vinna EM 2024 finns ett par andra marknader som är intressanta och aktuella. Du kan till exempel spela på att England når final, att man blir ett av turneringens bästa lag eller England EM odds för att man tar full pott i gruppen.

Beroende på placeringen i gruppen kan vägen till en eventuell final bli olika krångliga. Om man ska få enklast möjliga väg i början av slutspelet gäller det att vinna gruppen.

Vårt tips

Det England EM odds som vi förlitar oss på är att man vinner Grupp C, något man oavsett hur det går längre fram i turneringen inte bör ha några problem med. Med all respekt för Danmark och Serbien så är det motståndare som England bör besegra i fotbolls-EM 2024. Huruvida England vinner fotbolls-EM 2024 anser vi är tidigt för att sia om.

Odds för varje grupp

Oddsen för varje grupp i Fotbolls-EM 2024 varierar beroende på lagens prestationer och förutsättningar. För aktuella odds och detaljerade analyser, besök vår sida om Odds för Fotbolls-EM grupper.

FAQs

Vilka är England EM odds att vinna turneringen 2024?

England att vinna EM 2024 odds är lägre än för alla andra nationer hos de flesta spelbolagen. Deras chanser värderas genom odds på runt 4x pengarna, något vi anser är lite för lågt för att det ska vara intressant innan mästerskapet tar sin början.

Vilka lag spelar England mot i Grupp C i fotbolls-EM 2024?

Första motståndare för det engelska landslaget är Serbien, en match som spelas den 16 juni. Därefter väntar Danmark i en för vårt grannland oerhört inspirerande match innan Slovenien står som avslutande motståndare. England och Danmark möttes senast i semifinalen i EM 2020.

Finns det några bra England odds på fotbolls-EM 2024?

Åtminstone i det tidiga skedet av fotbolls-EM 2024 finns det England EM odds som lockar, med spel på att man vinner första matchen, går vidare som gruppetta från Grupp C och tar sig vidare i slutspelet.