Betting fotboll: Bästa oddsen & bettingsidorna 2024

Fotboll är inte bara den mest populära sporten i Sverige, utan också världen över. Många uppskattar att göra matcher ännu mer spännande genom att placera spel på exempelvis antal mål, matchresultat eller röda kort.

I denna artikel kommer vi att utforska olika spelmarknader och ge dig tips för att lyckas med fotbollsbetting. Vi går igenom de bästa bettingsidorna och delar användbara tips och tricks för att öka dina vinstchanser. Läs vidare och bli en expert inom fotbollsbetting!

Vad innebär fotbollsbetting?

Fotbollsbetting innebär helt enkelt att man placerar ett spel på en specifik utgång eller ett resultat i en fotbollsmatch. Idag kan man satsa på nästan vad som helst, som till exempel hur länge en spelare kommer sitta på bänken, antalet straffar som kommer att utföras under en match och självklart vad det blir för resultat i matchen. Att betta på fotboll är både enkelt och underhållande!

Hur man bettar på fotboll

När du vill sätta spänning på fotbollsmatcher har du ett enormt utbud att välja mellan. Oavsett om du följer Allsvenskan, Premier League eller är ett stort La Liga-fan, så finns det odds för nästan alla möjliga matchhändelser. Dessutom är oddsen i regel lätta att hitta och jämföra på bettingsidorna, i och med att fotboll är en så populär sport. Besöker du Bet365, Unibet, William Hill, eller annan bettingsida, kan du snabbt lokalisera fotboll i menyn, med populära matcher i fokus, alternativ för live betting och smidiga sökfunktioner. 

Hitta pålitliga bettingsidor med svensk licens

För att kunna betta på fotboll är det viktigt att hitta den bettingsida som möter just dina krav.  Unibet och Bet365 är exempel på bettingsidor med svensk licens som erbjuder ett brett utbud av odds på fotboll. De ger dig möjligheten att satsa före matchstart och även under pågående match med livebetting. Dessutom kan du enkelt verifiera dig med BankID och njuta av skattefria spelvinster när du spelar på bettingsidor med svensk licens.

Hitta bra odds

Hur mycket du kan vinna beror såklart på oddsen. Höga odds betyder att chansen för att något ska hända är rätt liten. Så om du vågar ta en risk och satsa på något med höga odds, kan du faktiskt kamma hem en riktigt stor vinst med ett litet bet. 

Psst. Om du är ny på fotbollsbetting kan det vara bäst att börja med att satsa på de ligor eller event du känner till. Kunskap är A och O för lyckade spel.

Snabblänkar Egenskaper Välkomstbonus Hämta erbjudande
1. 4/5 Recension
 • Bet365 Bonuskod: TVG365
 • Mer än 600 000 live streams varje år
 • Bäst på live betting

1 250 kr i spelkrediter

Hämta bonus
Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor här. Bonuskoden TVG365 kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt.
2. 4.2/5 Recension
 • Enorm sportsbook
 • Lättnavigerat
 • Enkelt att komma igång

100 kr gratisspel på sport

Hämta bonus Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor här.
3. 4/5 Recension
 • Välkomstbonus för alla typer av spelare
 • Upp till 500 kr extra att spela för
 • Stort spelutbud - spela på lägre ligor

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
4. 4/5 Recension
 • Bra välkomsterbjudande
 • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
 • Enkelt att hitta allt på sidan

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

Hämta bonus 18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
5. 4.4/5 Recension
 • Stort spelutbud inom betting
 • Bonus utan omsättningskrav
 • Nytt spelbolag på marknaden

Gratisspel för 120SEK

Hämta bonus Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.
6. 4/5 Recension
 • Grym välkomstbonus
 • Snabb registrering - Pay and Play
 • Unika erbjudanden

Oddsbonus: 100 % upp till 500 kronor.

Hämta bonus Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.
7. 4/5 Recension
 • Generöst välkomsterbjudande
 • Enkel registrering med BankID
 • Stort urval av live streaming

Upp till 2 500 kr + 200 spins

Hämta bonus Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.
8. 4.9/5 Recension
 • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
 • Simpel och lättnavigerad hemsida
 • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt

100% bonus upp till 1 500 kr

Hämta bonus Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet är giltigt för endast nya spelare bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 6 juli 2023 och valt välkomsterbjudandet för casino. Minsta insättningen 100 kr. Spelaren har 60 dagar från registrering att aktivera sin välkomstbonus och inkluderade gratisspins. När första insättningen är gjort måste spelaren omsätta summan av sin insättning 20x innan spelaren kan hämta en 100% bonus upp till 1 500 kr samt upp till 30 gratisspins på Gates of Olympus.
9. 4.1/5 Recension
 • Bra spelutbud
 • Många betalningsalternativ
 • Användarvänlig sajt

100% upp till 1000 kronor

Hämta bonus Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.
10. 4.5/5 Recension
 • En ny bonus för alla spelare som gör en första insättning
 • ComeOn har ett brett utbud av olika betalningsmetoder
 • Spela via ComeOn app i dina mobila enheter

100% upp till 2000 kr + 100 kr Evo Rewards

Hämta bonus Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.

Betta på fotboll – Steg för steg

 1. Skapa konto

  Skapa ett spelkonto hos ett spelbolag för fotbolls betting.

 2. Första insättningen

  Gör din första insättning på spelkontot för att ha medel att satsa. Utforska möjligheten att ta del av en välkomstbonus i samband med din första insättning.

 3. Navigera till odds-sidan

  Navigera till oddssidan på spelbolagets webbplats eller app och sök efter den specifika fotbollsmatch som du vill betta på.

 4. Välj spelalternativ

  Välj ditt spelalternativ baserat på vad du tror kommer att hända i matchen.

 5. Bekräfta

  Bekräfta ditt val och placera ditt spel.

 6. Klart

  Grattis! Du har nu lagt ditt spel på fotbollsmatchen.

Betting termer att känna till

I bettingvärlden finns det en del termer som kan vara bra att känna till. Nedan går vi igenom de vanligaste termerna som förekommer inom odds och betting.

1X2 

I 1X2-spel kan du satsa på tre olika utfall i en match. Om du väljer att spela på ”1” tror du att hemmalaget vinner. Satsar du på ”X” betyder det att du tror att matchen kommer att sluta oavgjort. Väljer du ”2” tror du att bortalaget kommer att vinna.

1X

1X innebär att du spelar på två olika utfall i en match. Spelar du 1X tror du att hemmalaget antingen vinner eller spelar oavgjort, det vill säga att hemmalaget inte förlorar matchen.

X2

Spelar du X2 tror du att bortalaget antingen vinner eller spelar oavgjort, alltså att bortalaget inte förlorar. Här spelar du det vill säga också på två olika utfall i en match.

12

Här handlar det om att satsa på att något av lagen vinner under den vanliga speltiden. I vissa fall kan spelet även gälla enskilda halvlekar/perioder.

Handikappspel

Handikappspel är ett spel där mål eller poäng dras bort från ett lags slutresultat för att jämna ut oddsen om lagen är ojämna. Låt oss ta ett exempel, säg att du spelar Sverige -1.5 i en fotbollsmatch, det innebär att Sverige måste vinna med minst två mål för att ditt spel ska gå in eftersom 1.5 mål dras bort på slutresultatet. Du kan även spela tvärtom, dvs. +1.5, då får inte laget du spelat på förlora med mer än två bollar.

Dubbelchans

När du spelar dubbelchans bettar du också på matchens utfall, men med en skillnad från 1X2-spelet. Här spelar du på två möjliga utfall istället för bara ett, och det är en populär marknad inom fotbollsbetting. Du har tre olika valmöjligheter: 1X, 12 eller X2. Om du spelar på 1X satsar du på att antingen hemmalaget vinner eller att matchen slutar oavgjord. Väljer du att spelar på 12 satsar du på att antingen hemmalaget eller bortalaget vinner matchen. Om du spelar på X2 satsar du på att matchen slutar oavgjort eller att bortalaget vinner.

Över/Under

Över/Under-spel gäller för olika val i en match, som antal mål, hörnor eller varningar. Du väljer att satsa antingen över eller under ett visst antal i en match.

Till exempel, om du spelar på ”över 1,5 mål” i en match, vinner du om matchen har mer än två mål. Men om matchen slutar 0-0 eller 1-0, förlorar du ditt spel eftersom det är färre än 1,5 mål.

Det fungerar på samma sätt för över/under antal hörnor, gula/röda kort eller liknande. Du kan också spela på andra över/under-marknader som inte är baserade på specifika val, som ”över 2” eller ”under 4”.

På dessa marknader vinner du om antalet mål är högre eller lägre än det du valt att spela på. Om antalet mål är exakt samma som ditt val, får du tillbaka din insats.

Asian Handicap

Asian Handicap är en populär spelform som många spelare använder när de bettar på fotboll. Istället för att inkludera oavgjorda resultat, fokuserar denna spelform på två olika utfall. Båda lagen tilldelas ett handicap av spelbolagen för att göra oddsen och matchen mer intressant. 

Spana in dessa exempel på asiatiskt handikapp:

Asiatiskt Handikapp 0

Ditt lag vinner = Du vinner

Ditt lag förlorar = Du förlorar

Oavgjort = Insatsen tillbaka

Asiatiskt Handikapp +0.25 (0, +0.5)

Ditt lag vinner = Du vinner

Ditt lag förlorar = Du förlorar

Oavgjort = Vinst på halva insatsen och insatsen tillbaka på andra halvan

Halvtid/Fulltid

I dessa spel satsar du på vinnaren av varje halvlek i matchen. Om du väljer att spela på 1/1, betyder det att du tror att hemmalaget kommer att vinna både första och andra halvleken. Å andra sidan, om du spelar på 2/1, innebär det att du tror att bortalaget kommer att leda i första halvlek, men att hemmalaget kommer att komma tillbaka och vinna matchen till slut.

Här är det faktiska slutresultatet i matchen inte avgörande. Det som räknas är vilket lag som är framför i varje halvlek. Så kom ihåg att när du spelar Halvtid/Fulltid, handlar det om att förutse vilket lag som kommer att dominera i varje halvlek!

Målgörare

I detta spel satsar du på vilken spelare som gör mål i matchen, vilket är populärt inom fotbollsbetting. Du kan satsa på att en spelare gör ett eller flera mål, eller att de inte gör mål alls. Samma princip gäller för marknader där du kan satsa på om en spelare får gult eller rött kort. Det ger dig möjlighet att satsa på individuella prestationer och följa dina favoritspelare.

Resultat

Här spelar du på korrekt resultat i en match. Du vinner enbart om du spelar på exakt rätt resultat. Man kan även här spela på rätt resultat inom ett bestämt tidsintervall eller rätt resultat i en halvlek.

Riskhantering när man bettar

När det kommer till att betta på fotboll eller annan sport är det inte bara spänningen och underhållningen som lockar, utan såklart även möjligheten att göra vinst. Men för att undvika potentiella ekonomiska förluster och behålla en positiv upplevelse är det viktigt att ha en effektiv riskhanteringsstrategi. I denna del av artikeln kommer vi att utforska vikten av att hantera risker när man bettar på fotboll och presentera effektiva strategier för att minimera förluster och öka vinstmöjligheterna.

Sätt upp en budget

En grundläggande del av riskhantering är att sätta upp en tydlig budget för ditt spelande. Bestäm hur mycket pengar du är villig att satsa och var beredd att förlora den summan. Det är viktigt att aldrig satsa mer än du har råd att förlora och att inte låna pengar för att finansiera dina spel. Genom att ha en fast budget undviker du att hamna i ekonomiska svårigheter och kan njuta av spelupplevelsen utan att stressa över pengar.

Sprid dina spel

En viktig strategi för att hantera risker är att sprida dina spel. Istället för att satsa alla dina pengar på en enda satsning kan du dela upp din spelbudget och lägga satsningar på olika spel och matcher. Det kan exempelvis vara klokt att satsa på olika ligor, olika lag och olika spelmarknader för att öka dina chanser och minimera risker.

Förstå riskerna

Det finns alltid en osäkerhet i sport, och även de mest framstående lagen kan ibland förlora mot underdogs. Resultatet av en match kan påverkas av många faktorer som skador, form och även slumpmässiga händelser. Det är därför viktigt att vara medveten om att ingen satsning är garanterad att vara framgångsrik och att man alltid kan förlora pengar.

Bästa bettingsidor för fotboll 2024

Bet365

Bet365 är ett brittiskt spelbolag som har etablerat sig som världens största spelbolag. De är väletablerade i Sverige sedan länge och har innehaft den svenska spellicensen sedan kravet på Spelinspektionens spellicens infördes 2019.

Bet365 erbjuder marknadens bredaste utbud av sportsbetting. Med höga odds och en användarvänlig plattform har Bet365 allt som en bettingsida behöver. Men vad som verkligen skiljer Bet365 från konkurrenterna är deras generösa bonusar och erbjudanden.

Just nu erbjuder Bet365 ett välkomsterbjudande på upp till 1 250 SEK i spelkrediter. Så här fungerar det: Sätt in minst 100 SEK och få 100 SEK i matchande spelkrediter. Spelkrediterna fungerar som gratisspel, och du kan själv välja summan på dina spel.

Unibet

Unibet är ett spelbolag med gedigen erfarenhet inom online betting. Sedan betting på nätet blev populärt har de varit en pålitlig aktör som vet vad spelare vill ha. Deras slogan ”Av spelare för spelare” visar att de delar vår passion för sport och spel, vilket är riktigt härligt att se.

Unibet har alltid varit inriktade på sport, särskilt fotboll, men de erbjuder också spännande spelalternativ inom en mängd olika sporter och ligor året runt. Med ett brett utbud av marknader och riktigt attraktiva odds är de en av de riktiga topparna i branschen. Du kan njuta av Unibets odds både via webbläsaren på din dator och deras fantastiska mobilapp, som verkligen höjer spelupplevelsen till nästa nivå.

Och vet du vad som är ännu bättre? Som ny spelare hos Unibet kan du dra nytta av deras generösa välkomstbonus för odds. De ger dig ett härligt gratisspel värt hela 100 kr! Allt du behöver göra är att göra en insättning på minst 100 kr och aktivera erbjudandet när du gör din första insättning. Det är ett riktigt bra sätt att kickstarta din fotbollsbetting hos Unibet!

NordicBet

NordicBet är spelplattformen som får fotbollsfantasters hjärtan att slå snabbare. Här får du en smidig och användarvänlig upplevelse som är perfekt för alla som älskar sport. Med deras fokus på svensk sport och ett imponerande utbud av matcher att satsa på befäster de sin position i en liga för sig själva.

Men det är inte allt som gör NordicBet så spännande. De har en riktigt bra livebettingfunktion som tar spänningen till en helt ny nivå.

För att ge dig en extra skjuts när du startar ditt NordicBet-äventyr erbjuder de en generös välkomstbonus. När du gör din första insättning på minst 100 kr matchar NordicBet den med 100% upp till 500 kr. Ett riktigt bra sätt att dryga ut spelkassan! 

Betsson

Betsson är ett av Sveriges främsta spelbolag och en bettingsajt som verkligen förtjänar din uppmärksamhet, särskilt om du älskar fotboll. Med det bredaste utbudet av odds och ett imponerande urval av fotbollsmarknader är de en perfekt destination för alla fotbollsälskare.

Just nu erbjuder Betsson en generös välkomstbonus på 100% upp till 500 kr. Så om du söker en avslappnad och engagerande spelplattform som verkligen förstår din passion för fotboll, då är Betsson rätt val för dig. Dra fördel av deras välkomstbonus och börja njuta av spänningen med att betta på fotboll redan idag. 

Hajper

Hajper öppnade sina dörrar redan 2018 och blev snabbt licensierade i Sverige. Med deras bekväma Pay n Play-funktion kan du vara igång och spela på nolltid utan krångel.

Det som verkligen sätter Hajper på kartan är deras konkurrenskraftiga odds på några av världens mest prestigefyllda fotbollsligor, inklusive Premier League, Champions League och La Liga. 

Hajper är också kända för sina generösa bonusar. Just nu kan du dra fördel av deras fantastiska oddsbonus där de matchar din insättning med 100% upp till 1000 kr. Så om du letar efter en avslappnad och engagerande spelplattform där du kan komma igång snabbt och njuta av konkurrenskraftiga odds, då är Hajper det rätta valet för dig.

Snabbare

Hos Snabbare hittar du ett brett utbud av odds från olika ligor och sporter runt om i världen. Som namnet avslöjar är Snabbares tjänst snabb och smidig, och du kan satsa på allt från de stora europeiska fotbollsligorna till ditt favoritlag hemma i Sverige. 

Här hittar du inte bara traditionella matchvinnare och enstaka sidospel. Utbudet är riktigt brett och du kan till och med bygga dina egna unika kuponger. Fantastiskt, eller hur?

Snabbare erbjuder just nu en riktigt generös betting bonus i form av 100% upp till 500 kr + upp till 10 omsättningsfria Jackpottspins vid din första insättning.

En guide till fotbolls-odds

När man spelar på odds inom sport är det viktigt att vara medveten om att det alltid finns en risk att förlora. Men det betyder inte att vi inte kan maximera våra chanser att vinna. Det finns faktiskt några smarta råd som kan hjälpa oss att öka våra vinstmöjligheter när vi spelar på Fotbolls-VM för damer. Här är några tips som du kan ta till dig:

Läs på innan du lägger ett spel

Det bästa och absolut viktigaste tipset för dig som vill spela på sport är att vara uppdaterad och ta reda på så mycket information om matchen och förutsättningarna som möjligt. Du bör därför börja med att gräva fram all relevant information om matchen. Undersök hur lagens form ser och hur bra de har presterat i liknande situationer. Håll också koll på om ett lag har många skadade spelare i truppen, eller annat som kan påverka. Ju mer information du har, desto bättre är dina chanser att göra välgrundade spel som kan ge dig en riktigt härlig vinst.

Jämför olika odds

Att jämföra odds från olika bettingbolag är A & O. Här är knepet: vissa sajter sätter egna odds medan andra köper in från oddssättare. Och vet du vad? Spelbolag med egna odds kan vara extra generösa för att locka till sig kunder. Det är deras sätt att marknadsföra sig och ger dig en fantastisk möjlighet att öka dina vinstchanser med några extra procent. Så var smart och utforska olika sajter för att hitta de mest fördelaktiga oddsen. Det är som att göra ett riktigt kap i en butik – fast ännu bättre, för det handlar om dina spel och potentiella vinster! Så snöra på dig spelarskorna och ge dig ut på jakt efter de bästa oddsen – de väntar på dig.

Noggrannhet ger utdelning

Att vara försiktig och noggrann innan man lägger ett spel är alltid en smart strategi. Ta dig tid och överväg noga innan du tar beslutet. Om du känner minsta tvekan eller inte är helt nöjd med ett spel, är det bäst att avstå. Det kan vara att oddsen inte är tillräckligt förmånliga eller att risken är för hög. I sådana situationer är det klokt att vänta på ett bättre spel. Kom ihåg att spelvärlden är full av möjligheter och det kommer alltid finnas fler spel att ta del av. Ge dig själv utrymme att vänta på rätt tillfälle. När det gäller spel är tålamod och väl genomtänkta val nyckeln till framgång.

Hur man jämför odds

För att öka dina vinstmöjligheter är det viktigt att jämföra olika odds. Men hur gör man? Tiderna har förändrats och du behöver inte längre själv surfa runt på varje spelplattform för att hitta de bästa oddsen. Idag finns det flera praktiska sajter som gör jobbet åt dig genom att lista oddsen för vinnarspel och mycket mer.

När det gäller mer avancerade och specialiserade odds kan det vara svårare att hitta dedikerade sajter som listar odds. Då är det nödvändigt att utforska och jämföra olika sidor själv.

Fotbollsodds på olika bettingsidor

När det gäller att hitta de absolut högsta oddsen för alla matcher och sporter finns det ingen enskild bettingsida som alltid är den ultimata vinnaren. Här gäller det istället att kunna identifiera de sidor som kontinuerligt levererar de bästa oddsen i stort. För att göra det enklare för dig har vi utforskat den svenska spelmarknaden och sammanställt en handplockad lista med fem riktigt bra bettingsidor för fotbollodds.

 1. Snabbare – Här hittar du höga odds som får adrenalinet att pumpa extra när du spelar på fotboll. Med deras fokus på höga odds, kan du vara säker på att du får det bästa värdet för dina spel.
 2. Betsson – En välrenommerad bettingsida som erbjuder bland de bästa oddsen, särskilt när det gäller Allsvenskan. Med deras dedikation till fotboll, kan du förvänta dig konkurrenskraftiga odds och en spännande spelupplevelse.
 3. Bet365 – Med en av marknadens bästa bet builders för fotboll, ger Bet365 dig möjligheten att skapa skräddarsydda spelkombinationer och utforska olika marknader. Här hittar du ett brett utbud av fotbollsmatcher och attraktiva odds.
 4. Nya Expekt – En klassisk spelsajt som har fått nytt liv. Med deras uppdaterade plattform kan du förvänta dig en modern och användarvänlig spelupplevelse. Ta del av deras erbjudanden och utforska deras odds för en spännande fotbollsupplevelse.
 5. Unibet – En väletablerad bettingsida som erbjuder generellt höga odds på ett brett urval av sporter och ligor. Med deras gedigna erfarenhet och engagemang för att ge spelarna det bästa, kan du vara säker på att hitta attraktiva odds för dina fotbollsspel.

Live betting på fotboll – Följ matchen och lägg ditt spel i realtid

Om du vill känna pulsen i matchen och följa den i realtid, så är livebetting det perfekta alternativet. Det är som att vara på plats, fast du kan njuta av matchen från din bekväma soffa.

Det är mer regel än undantag för välkända spelsidor att erbjuda livebetting. Du kan enkelt hitta live bet och live streaming genom att leta efter ikonen för den specifika matchen du vill spela på.

När du väl dyker in i livebettingens värld är det viktigt att hålla koll på resultatet och vara uppmärksam på vad som händer på planen. Kanske märker du att ett lag har tagit kontroll över matchen och har stora chanser att göra mål. Eller så kanske du observerar att ett lag har svårt att hålla jämna steg med sina motståndare. Det är just dessa små detaljer som kan vara avgörande för att göra smarta spel och öka dina chanser att kamma hem en storvinst.

Bästa sidorna för live betting på fotboll

Som nämnt erbjuder i princip alla väletablerade spelbolag nuförtiden en avdelning avsedd för liveodds och livebetting. För dig som ny kund men även för dig som gammal kund kan det vara bra att ha koll på vilka spelbolag som är bäst på livebetting. Nedan presenterar vi topp 5 bästa sidorna för live betting:

 1. Bet365. Bet365 är egentligen en klass för sig gällande livespel. Spelbolaget har överlägset störst utbud och marknadsledande odds.
 2. Unibet. Detta spelbolag har verkligen inga svagheter gällande livebetting. En klockren app, stort utbud, schyssta odds och en Cash Out-funktion som är anpassad för livebetting. Unibet är ett perfekt spelbolag för dig som gillar livebetting.
 3. Betsson. Betsson har en riktigt grym app som gör livebetting smidig. Spela krångelfritt oavsett var du befinner dig.
 4. William Hill. William Hills fokus har alltid legat på fotboll. Det gigantiska utbudet tillsammans med schyssta odds gör att William Hill tar en plats som ett av de bästa spelbolagen för livebetting på fotboll.
 5. Comeon. Om du klickar dig in på ComeOns avdelning för Livebetting märker du snabbt att utbudet är riktigt bra. Förutom ett otroligt utbud av liveodds har de en riktigt otroligt snygg och lättnavigerad sida.

Ha kontroll över ditt spelande – Spela ansvarsfullt

När du spelar på bettingsidor med svensk licens har du även förmånen att kunna sätta upp spelgränser enligt dina egna preferenser. Det ger dig en trygg och ansvarsfull spelupplevelse. Betting ska vara underhållande och roligt – inte en belastning, oavsett om det handlar om de sociala eller ekonomiska aspekterna. Vi vill också påminna om att betting och spel är till för de som är minst 18 år.

Våra tips för ett sunt spelande:

 • Spela enbart för pengar du har råd att förlora.
 • Jaga aldrig förluster. Ta en paus istället.
 • Om spelandet blivit en belastning – sluta omedelbart.

Har du problem med spelandet?

 • Spelpaus: Blockera dig från att kunna betta via statens självavstängningsverktyg.
 • Stödlinjen: För dig som behöver stöd och vill prata med experter inom spelproblematik.

Sammanfattning

För att lyckas inom betting är det viktigt att förstå oddsen och strategier för att kunna göra smarta satsningar. Genom att ha en god förståelse för oddsen kan du maximera dina möjligheter till framgång. Ta dig tid att jämföra oddsen på olika bettingsajter. Genom att göra det kan du få ut det mesta av dina satsningar och potentiellt öka dina vinster. För en extra trygghet, välj bettingsajter med svensk licens och kom ihåg att spela ansvarsfullt. Genom att kombinera kunskap, jämförelse och ansvarsfullt spelande har du de bästa förutsättningarna för en framgångsrik bettingupplevelse. Lycka till!

Vanliga frågor om fotbollsbetting

Hur fungerar betting?

Betting fungerar genom att du placerar en insats på ett spel eller en händelse med en förutsägelse om resultatet. Om din förutsägelse är korrekt, vinner du och får en vinst baserad på oddsen. Om din förutsägelse är fel, förlorar du insatsen. Det finns olika former av betting som du kan spela på. Ett vanligt spel är hur en match kommer att sluta. 

Varför ändras odds? 

Oddsen kan ändras av olika faktorer, till exempel om en spelare skadar sig eller om det sker förändringar innan matchen startar. Om du spelar på livebetting kommer oddsen även att ändras kontinuerligt under matchens gång utifrån hur matchen ter sig.

Vad är skillnaden mellan höga och låga odds?

Låga odds representerar de mest troliga händelserna, där sannolikheten för att de ska inträffa är hög. Till exempel, när ett lag i toppen av en turnering möter ett lag som ligger sist, kan oddsen vara låga för att det bättre laget vinner. Å andra sidan representerar högre odds händelser som anses vara mindre sannolika. Men kom ihåg, i sportens värld kan allt hända och ibland är det värt att våga på högre odds och ta en chansning. Det är där spänningen och möjligheten till stora vinster väntar.

Hur hittar man bäst odds?

Du kan hitta bäst odds genom att använda olika spelsajter och jämföra oddsen. Så glöm inte att göra din research, utforska olika spelsajter och leta efter de bästa oddsen som ger dig chansen att kamma hem en riktigt fin vinst.

Vilken är den bästa svenska bettingsidan för fotbollsbetting? 

Några av de bästa svenska spelsajterna för fotbollsbetting inkluderar Unibet, Bet365, Betsson och Snabbare. Dessa bettingsidor erbjuder ett stort utbud av odds och bra funktioner som förhöjer spelupplevelsen.

Vad är cash out? 

Cash out är en funktion som tillåter spelare att sälja sin insats tidigt för att säkra en vinst eller minska förlusten innan evenemanget har avslutats.

Är det enkelt att skapa ett konto för fotbollsbetting? 

Absolut, speciellt om du väljer att spela på etablerade sajter med svensk licens. Du kan då i regel verifiera dig med ditt BankID för att snabbt komma igång att spela.

Erbjuder alla spelbolag live streaming? 

Nej, alla spelbolag erbjuder inte live streaming, men många stora och etablerade spelbolag har live streaming-funktioner. Exempel på spelbolag med riktigt bra live stream är Unibet och Bet365, för att nämna några.

Går det att spela på fotbolls odds live? 

Ja, det går att spela på fotbollsodds live, vilket innebär att du kan placera spel medan matchen pågår. Håll koll efter ”livebetting”-ikonen för att placera ditt live spel.

Kan jag spela på fotboll via mobilen?

Ja, du kan betta via mobilen. Många spelbolag har riktigt schyssta appar och sidor som är anpassade för mobila webbläsare.