EM 2024 Final Odds

Dramatiken i fotbolls-EM 2024 når sin kulmen i finalen den 14 juli. Då ska det avgöras vilken nation som står som vinnare av EM. Genom att jämföra odds på fotbolls-EM och utforska bonusar för EM 2024 kan du få ut maximalt av din upplevelse. Vi guidar dig fram till den bästa upplevelsen.

EM 2024 final vinnare odds

Odds för vinnare av fotbolls-EM finns för alla deltagande nationer. 24 nationer går in i turneringen med drömmen att stå som vinnare av EM. Ett par lag har större chans att vinna än andra, bland annat England, Frankrike, Tyskland, Portugal och Spanien. Nedan är bäst odds från bet365 för vilket lag som vinner fotbolls-EM 2024. Vi rekommenderar alltid jämföra oddsen för att hitta bäst odds för respektive spel, oavsett om det handlar om att vinna EM , antal mål eller antal hörnor.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 England – 4.00 🇫🇷 Frankrike – 5.00🇩🇪Tyskland – 6.50
🇵🇹 Portugal – 9.00🇪🇸 Spanien – 9.00🇮🇹 Italien – 15.00
🇧🇪 Belgien – 17.00🇳🇱 Nederländerna – 17.00🇭🇷 Kroatien – 41.00
🇩🇰 Danmark – 41.00🇹🇷 Turkiet – 51.00🇨🇭Schweiz – 67.00
🇷🇸 Serbien – 81.00🇦🇹 Österrike – 81.00🇭🇺 Ungern – 81.00
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Skottland – 101.00🇺🇦 Ukraina – 101.00🇨🇿 Tjeckien – 151.00
🇵🇱 Polen – 151.00🇷🇴 Rumänien – 201.00🇸🇮 Slovenien – 251.00
🇦🇱 Albanien – 501.00🇬🇪 Georgien – 501.00🇸🇰 Slovakien – 501.00

EM 2024 semifinaler odds

Semifinalerna är den sista anhalten innan finalen och lagen som vinner dessa matcher kommer att spela en av de större matcherna som man kan spela som fotbollsspelare. I EM i Tyskland har England och Frankrike förväntningar på sig att komma till spel i semifinalerna, med spelare som Harry Kane och Kylian Mbappé som affischnamn. Dessa är även med i diskussionerna kring vilken spelare som kommer att göra flest mål under turneringen. För mer om EMs potentiella skyttekung samt oddsen, se sidan Vem blir skyttekung i EM 2024?

Spelbolagen, bland annat LeoVegas, favoriserar stora nationer som England, Frankrike och Tyskland att nå detta steg i mästerskapet. Oddsen visar dock att många lag kommer att göra upp om att få spela semifinal.

 • 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 England – 1.53
 • 🇫🇷 Frankrike – 1.57
 • 🇩🇪 Tyskland – 2.10
 • 🇵🇹 Portugal – 2.50
 • 🇪🇸 Spanien – 2.50

EM 2024 kvartsfinaler odds

Fram till och med 2012 var kvartsfinalerna det första steget av slutspelet, med två lag som avancerade från varje grupp. Numera spelas det åtta matcher innan kvartsfinalerna när åttondelsfinalerna ska avgöras. En bra placering i gruppspelet ger ett lag goda chanser att spela kvartsfinal. Det finns däremot ingen garanti för att ett lag från varje grupp kommer att spela kvartsfinal.

Inför mästerskapet ser vi EM Odds som ger England och Frankrike väldigt höga chanser att nå kvartsfinalerna, det vill säga samma nationer som många tippar vinner EM. SpeedyBet håller även Tyskland från Grupp A, Portugal från Grupp F, Spanien från Grupp B och Belgien från Grupp E högt.

 • 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 England – 1.16
 • 🇫🇷 Frankrike – 1.16
 • 🇩🇪 Tyskland – 1.33
 • 🇵🇹 Portugal – 1.57
 • 🇪🇸 Spanien – 1.57

Mera om gruppernas lag samt dess odds, se gruppvinnare odds.

Betting på EM 2024 finalen

När finalen i fotbolls-EM 2024 kommer utbudet av odds att skjuta i höjden, med fler marknader och spelval som tillkommer hos respektive spelbolag. Utöver spel på vinnare kommer även EM final odds som berör antal mål, specialer för spelare, antal hörnor och det korrekta resultatet. Även bästa spelare inom olika positioner bland annat.

För EM Final betting gäller det att man gör research bestående av laget och deras resa på väg fram till finalen samt olika faktorer som spelar roll för den specifika matchen. Ta del av EM speltips från både experter och andra spelare för att få mer kött på benen. Utöver ordinarie aspekter när man ska betta på fotboll är EM-finalen en match som innehåller ett par andra parametrar.

Bettingsidor och erbjudanden för finalen i Fotbolls-EM 2024

Spela på fotbolls-EM 2024 samtidigt som du ger dig själv bästa möjliga förutsättningar. Välj till exempel spelbolag med bästa odds, bäst bonus och störst utbud inför och under varje match. För mästerskapet finns det ett par bra punkter som varje spelbolag bör kunna erbjuda:

 • Ett stort utbud av olika odds och funktioner
 • Bland de bästa oddsen på marknaden
 • En modern och lättnavigerad upplevelse
 • Bra plattform för den som spelar i mobilen
 • En välkomstbonus tillgänglig under hela mästerskapet

Bästa erbjudanden och bonusar

 • Bet365: Upp till 1 500 kr i spelkrediter under hela mästerskapet
 • Expekt: Upp till 1 500 kr gratisspel
 • LeoVegas: Matchat gratisspel på upp till 500 kr
 • SpeedyBet: 100% på första insättningen upp till 1 000 kr
 • Betinia: 100% på första insättningen upp till 1 500 kr

Se samtliga aktuella erbjudanden samt tips och recensioner, på sidan EM 2024 betting erbjudanden, där kan hittar ni allt!

Förstå betting och odds inför finalen

Du kommer att kunna hitta fotboll EM final odds från innan turneringen startat och hela vägen fram till finalen. Redan under EM-kvalet gick det att spelare på vinnare av fotbolls-EM 2024 på många spelbolag.

På vägen fram till finalen kan du spela på vinnare av grupperna, så som hemmanationen Tysklands Grupp A, Englands och Danmarks Grupp C samt Grupp D bestående av bland annat Frankrike och Nederländerna.

Inför finalen är doserna av nerv och spänning extra höga bland spelarna. För att vinna EM-guldet krävs det att spelarna i laget lyckas hålla sig kyliga under stora matcher.

Faktorer som påverkar finaloddsen

För odds på finalen och vilka som vinner EM kommer gruppspelet, slutspelet, form och eventuella avbräck att påverka rörelserna. Lägg ditt spel genom att följa oddsrörelserna och gör din research inför matchen.

Även väder, vind, plats och historiska resultat kan påverka resultatet i finalen. Vissa spelare och lag trivs bra eller mindre bra i den typen av matcher som finalen i fotboll-EM är.

FAQs

Vilka två lag är favoriter hos spelbolagen att spela final i fotbolls-EM 2024?

Odds på finalen i fotbolls-EM 2024 pekar ut England och Frankrike som favoriter att nå finalen, samt att vinna EM.

Vilka vann föregående upplaga av fotbolls-EM?

Italien vann fotbolls-EM 2020 genom att besegra England i finalen efter straffar. I EM 2024 spelar Italien i Grupp B med Spanien, Kroatien och Albanien.

Var hittar jag bästa odds för fotbolls-EM 2024?

Spela på svenska spelbolag för bästa upplevelse av betting på EM 2024. Här får du grymma odds, förmånliga bonusar och ett stort utbud av spel och funktioner att välja mellan.

Hur många lag spelar i EM 2024?

EM inleds med 24 nationer som till en början är indelade i Grupp A, Grupp B, Grupp C, Grupp D, Grupp E och Grupp F. Minst två lag från varje grupp går vidare, med turneringens fyra bästa treor som också följer med till slutspelet.