Bettingsidor med Cash Out

Cash Out är en funktion som gör det möjligt att stänga spel, och ta ut en viss del av den potentiella vinsten eller av de pengar du satsat. Du kan alltså avsluta spelet i förtid, innan det avgjorts, till en av spelbolagen erbjuden summa. Det är perfekt när du har lite tveksamheter kring om ditt spel kommer att gå in, och vill säkra vinster eller begränsa förluster.

Cash Out betting är väldigt uppskattat av många spelare, för sättet det förbättrar spelupplevelsen. Tittar du på matchen kan du till exempel ofta känna av vartåt det barkar, och ser du exempelvis hur laget du har spelat på är på väg att tappa matchen kan det kännas väldigt skönt att kunna säkra din vinst genom denna Cash Out-funktion.

Bästa spelbolag med Cash Out 2024

Snabblänkar Egenskaper Välkomstbonus Hämta erbjudande
1. 4/5 Recension
 • Bet365 Bonuskod: TVG365
 • Mer än 600 000 live streams varje år
 • Bäst på live betting

1 250 kr i spelkrediter

Hämta bonus
Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor här. Bonuskoden TVG365 kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt.
2. 3.5/5 Recension
 • Bra spelutbud
 • Bra & höga odds
 • Snabba betalningsmetoder

100% UPP TILL 1000 KR

Hämta bonus Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.
3. 4.2/5 Recension
 • Enorm sportsbook
 • Lättnavigerat
 • Enkelt att komma igång

100 kr gratisspel på sport

Hämta bonus Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor här.
4. 4.9/5 Recension
 • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
 • Simpel och lättnavigerad hemsida
 • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt

100% bonus upp till 1 500 kr

Hämta bonus Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet är giltigt för endast nya spelare bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 6 juli 2023 och valt välkomsterbjudandet för casino. Minsta insättningen 100 kr. Spelaren har 60 dagar från registrering att aktivera sin välkomstbonus och inkluderade gratisspins. När första insättningen är gjort måste spelaren omsätta summan av sin insättning 20x innan spelaren kan hämta en 100% bonus upp till 1 500 kr samt upp till 30 gratisspins på Gates of Olympus.
5. 4/5 Recension
 • Bra välkomsterbjudande
 • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
 • Enkelt att hitta allt på sidan

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

Hämta bonus 18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
6. 4.4/5 Recension
 • Stort spelutbud inom betting
 • Bonus utan omsättningskrav
 • Nytt spelbolag på marknaden

Gratisspel för 120SEK

Hämta bonus Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.
7. 4/5 Recension
 • Grym välkomstbonus
 • Snabb registrering - Pay and Play
 • Unika erbjudanden

Oddsbonus: 100 % upp till 500 kronor.

Hämta bonus Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.

Om Cash Out

Cash Out är en funktion som ger dig tillbaka en viss andel av den potentiella utbetalningen från ditt spel. Ibland erbjuds du nästan hela den möjliga utbetalningen – ifall spelet är på väg att gå in – och ibland erbjuds du mindre pengar än vad du har satsat. Allt beror på hur troligt spelbolagen anser det vara att ditt spel sitter. För att få ut ännu mer av att spela med Cash Out kan du kolla in vad för oddsbonusar du kan använda när du spelar.

Hos spelbolag som har Cash Out bet i sitt spelutbud går det att använda sig av Cash Out vid flera olika typer av tillfällen. Du kan stänga ditt spel redan innan det har börjat, om du råkar ha ångrat dig. Då varierar det beroende på bettingsida hur mycket av insatsen du får tillbaka, men är du inne på någon av spelmarknadens bäst bettingsidor kan du få tillbaka hela insatsen. Ibland till och med lite mer, om det varit odds-förändringar och oddsen gått ner på ditt spel. 

En annan Cash Out-funktion är delvis Cash Out, som är precis som det låter. Den tillåter dig att delvis stänga spelet, medan en del av insatsen ligger kvar. Vissa spelsidor erbjuder även automatisk Cash Out, vilket innebär att du på förhand ställer in att spelet stängs när vinsten ligger på en viss summa. Då behöver du inte sitta och bevaka matchen som under live betting, utan kan luta dig tillbaka och låta din Cash Out sköta sig själv. 

Funktioner och fördelar med Cash Out

Ta hem vinsten i förtid

Du har säkert varit med om att du följer en match live och ser hur ditt spel möjligtvis går in, men att det ser riktigt ostadigt ut. I stället för att riskera att gå miste om hela vinsten och insatsen, kan du då alltså ta det säkra före det osäkra och stänga ditt spel med Cash Out. Det finns flera olika situationer som gör att betting Cash Out för att ta hem vinst i förtid är aktuellt, och det centrala är att ditt spel i stunden ser ut att vara på väg att gå in. Det är vid sådana tillfällen du kan stänga för att ta hem vinst i förtid. 

Exempel då du kan ta hem vinst i förtid med Cash Out:

 • Du har satsat pengar på Hammarby. Laget leder matchen med 1-0, men bjuder på chanser och utstår ett hårt tryck.
 • Du har spelat ”under 2,5 mål” i en match. Matchklockan har tickat upp till minut 80, det står 2-0 på resultattavlan och det ena laget anfaller vilt för att göra mål samtidigt som de bjuder på kontringar.
 • Du har lagt ett långtidsspel i form av ett kombinationsspel, på fem olika lag. Fyra av spelen ser ut att gå in, men det femte är i stunden mer osäkert.

Minska förluster

Det går att tillämpa Cash Out bet för att minimera förluster. När du lagt ett spel vars utsikter att gå in inte är så goda, kan du stänga ditt spel och i alla fall få tillbaka en del av insatsen. Då förlorar du inte allt du har spelat, utan får tillbaka en viss procentandel. Det kan röra sig om att matchen nått en punkt då du ser det som otänkbart att ditt spel går in, varpå du ser mer värde i att stänga spelet.

Exempel då du kan använda Cash Out för att minska förlusten:

 • Du har satsat på Djurgården. Laget ligger under matchen med 0-1, och skapar inga målchanser överhuvudtaget.
 • Du har spelat på ”över 2,5 mål”, men efter 60 minuter spelade står det fortfarande 0-0 och spelet ser hopplöst ut.
 • Du har spelat på ett oavgjort resultat, men det ena laget leder matchen med två mål.

Ökad kontroll över dina spel

Cash Out bet ger spelarna större kontroll över sina spel, i och med att det ger spelarna själva möjligheten att bestämma när spelet ska avslutas. En extra dimension adderas, där du inte sitter maktlös efter att spelet blivit placerat, utan där du in i det sista kan välja att göra en Cash Out om du tycker att matchbilden innebär att det är det bästa beslutet att ta.

Med Cash Out-funktionen tillgänglig kan det bli så att spelares spelstrategi påverkas. Man kanske lagt ett spel och på förhand bestämt sig för att man kommer göra Cash Out om vinsten ligger på en viss summa. Genom att spela detta mer säkra kort kommer man att vinna på en större andel av sina spel, men vinsterna blir inte lika stora. Där finns en avvägning att göra kring vilken strategi man vill använda sig av.

Top 5 bästa bettingsidorna med Cash Out

Det finns en hel del betting-plattformar som använder sig av Cash Out, och det händer att deras funktioner när det kommer till att stänga spel skiljer sig åt. Här tittar vi på top5 populära bettingsidor med Cash Out!

Bet365

Hos Bet365 kan du använda dig av automatisk Cash Out samt delvis Cash Out, och på så sätt alltså välja att ta ut en del av spelet men låta övrig insats leva vidare. Sidan erbjuder dig ofta hela insatsen tillbaka om du stänger spelet innan det har startat, vilket kan vara väldigt uppskattat om du råkat spela fel eller bara ångrar dig.

Unibet

Unibet är en bra bettingsida att spela på för dig som gillar att använda dig av Cash Out ofta, då de erbjuder en hög återbetalning på Cash Out. Du får alltså tillbaka förhållandevis mycket av din insats och/eller potentiella vinst.

Betfair

Betfair erbjuder delvis Cash Out, vilket alltså innebär att du kan välja själv hur stor del av spelet du vill stänga. På så sätt kan du säkra en viss del av återbetalningen men låta resten av spelet leva kvar. Dessutom erbjuder Betfair hög återbetalning på Cash Out.

ComeOn

En stor fördel med att spela hos ComeOn är att du alltid kan se, innan du lägger ditt spel, om det går att använda Cash Out på det. Cash Out-funktionen finns inte på alla matcher eller ligor, men hos ComeOn vet du alltid redan innan du placerar spelet om du kommer att kunna stänga det. ComeOn har dessutom bra återbetalning på Cash Out.

Betsson

Hos Betsson går det att använda Cash Out på de flesta spelen, vilket är väldigt uppskattat hos spelare som inte bara spelar på de största matcherna utan även på lite mindre tävlingar. Dessutom har de en relativt hög återbetalning när du väljer att stänga spel.

Jämförelsens slutsats

Sammanfattningsvis finns det många bettingsidor med tillfredsställande utbud på betting Cash Out där ute. Vissa sidor erbjuder information kring om Cash Out är möjlig innan du placerar ett spel, medan en del har högre återbetalning, och andra har ett extra stort utbud av matcher där Cash Out är möjlig. Ska vi välja en sida som har bäst Cash Out väljer vi Bet365. Där kan du få tillbaka hela insatsen innan spelet börjat, och du kan spela med delvis Cash Out och automatisk Cash Out. Utbudet av matcher är dessutom stort.

Nya bettingsidor med Cash Out

Cash Out går att använda på både gamla och nya bettingsidor. Titta in vår lista nedan, på nya spelbolag där funktionen finns tillgänglig!

 • Snabbare
  Bra välkomsterbjudande
  Betting med BankID
  Stort utbud av live streaming
 • Hajper
  Snabb registrering
  Snabba uttag
  Mycket bra välkomstbonus
 • FastBet
  Spela med BankID
  Stort utbud av odds
  Snabb och bra support
 • Betinia
  Höga odds
  Stort utbud av spel
  Live streaming
 • Expekt
  Bra bonus
  Har både Swish och Trustly
  Pålitligt varumärke

Hur man använder Cash Out

Använda Cash Out på betting och casinowebbplatser – Steg-för-steg guide:

 1. Hitta en match med Cash Out-alternativ

  På din bettingsida eller casinowebbplats, leta efter en match eller händelse som erbjuder Cash Out-alternativ.

 2. Placera ditt spel

  När du har hittat en lämplig match, placera ditt spel som vanligt.

 3. Följ matchen och utvärdera situationen

  Håll ett öga på matchen och utvärdera situationen kontinuerligt. Besluta om det är dags att använda Cash Out baserat på matchens utveckling.

 4. Använd Cash Out när det är lämpligt

  När du tycker att det är rätt tid att säkra dina vinster eller minska dina förluster, välj Cash Out-alternativet.

Tips för att maximera dina vinster med Cash Out

Det finns en hel del saker att tänka på när man ska välja tillfälle att använda betting Cash Out. Det centrala i detta är att du försöker läsa av var matchen är på väg, för att sedan göra en bedömning av ifall återbetalningsbeloppet är tillräckligt stort för att det ska finnas ett värde i att stänga spelet. Om du tror att ditt spel inte kommer att gå in, och du fortfarande kan få ut en hyfsad summa på att göra Cash Out, kan det vara läge.

För att göra en bra bedömning av om Cash Out betting är ett bra alternativ för matchen i fråga, är det av vikt att du följer matchen och bildar dig en uppfattning om matchbilden och hur den kommer att sluta. Det är dessutom väldigt viktigt att du agerar snabbt, då återbetalningsbeloppet kan förändras mycket hastigt.

Nackdelar och risker med Cash Out

Precis som med allt annat finns det både för- och nackdelar med Cash Out. Den mest uppenbara nackdelen med Cash Out är att risken finns att ditt spel hade gått in ändå. Om du gör en Cash Out under pågående spel kommer du inte att få tillbaka hela den potentiella återbetalningen, och om du då stänger och sedan ändå ser ditt spel gå in har du gått miste om en del av det du hade kunnat vinna. En annan nackdel är att spelbolagen givetvis vill kunna tjäna pengar på denna funktion, och summan de erbjuder återbetalning på är därför något lägre än vad den ”borde” vara sett till sannolikhet och troligt utfall,

Kom ihåg att spela ansvarsfullt. Tänk igenom dina spel noga, och spela aldrig för mer än vad du har råd att förlora!

Avslutning

För att sammanfatta är Cash Out ett väldigt bra verktyg att ta till när man spelar, om man lär sig att använda det på rätt sätt. Läs av matchen och fundera på om det är värt att stänga spelet, eller om sannolikheten att det kommer gå in är tillräckligt stor för att det ska vara bättre att låta spelet rulla vidare. 

Högre upp i texten har vi sammanställt en lista på olika bettingsidor med Cash Out, och vi vill tipsa er om att prova på Cash Out betting på någon eller några av dessa sidor. Hitta den bettingsida med Cash Out som passar er bäst, och utveckla era egna strategier för att maximera vinster och minimera förluster.


Vanliga frågor och svar om Cash Out

Vad är Cash Out och hur fungerar det?

Cash Out är en funktion som möjliggör att stänga spel innan de avgjorts, och få en återbetalning på en viss andel av din potentiella vinst.

Vilka typer av spel kan jag använda Cash Out på?

Vilken typ av spel du kan använda Cash Out på varierar beroende på spelbolag. Generellt sett gäller att ju större matchen är, desto större är chansen att det går att använda Cash Out på den.

Hur bestämmer bettingsidan värdet på Cash Out?

Bettingsidan gör en beräkning på hur stor summa du har satsat, den potentiella vinsten och sannolikheten för att spelet ska gå in. Sedan sätter de ett värde på din Cash Out.

Är Cash Out tillgängligt på alla bettingsidor?

Nej, Cash Out är inte tillgängligt på alla bettingsidor. Du kan kolla in vår lista på bettingsidor med Cash Out för att se vilka sidor vi rekommenderar för denna speltyp.

Vilka risker och nackdelar bör jag vara medveten om när jag använder Cash Out?

Den främsta risken med Cash Out är att du stänger ett spel som sedan går in, och därmed går miste om potentiell vinst. 

Läs mer om betting:

Om Jessika

Jessika är en framstående expert inom sport, med en bred erfarenhet som redaktör för tvmatchen.nu. Jessika har en djup förståelse för bettingtrender, och är därför en tillförlitlig röst inom branschen.