Om oss

Vårt team består av ett gäng dedikerade sportskribenter, utvecklare samt hängivna experter inom digital marknadsföring. Vi har alla ett stort gemensamt intresse för allt som har med sport att göra.  Idén bakom TVmatchen.nu startade genom vårt intresse för livesport på TV och vi upptäckte då att det saknades en produkt för den marknaden.

Vi insåg att behovet för en sportguide var stort och därmed skapades TV-guiden för sport samt även vår mobilapp.

Genom vår plattform kan vi säkerställa att alla likasinnade sportfanatiker inte missar någon match eller viktigt sportevent på TV. Tvmatchen.nu vänder sig till alla sportintresserade i Sverige och sist men inte minst alla miljoner fans i Norge (TVkampen.com), Danmark (TVsporten.dk), Tyskland (TVsportguide.de) och UK (TVsportguide.com).

Vi förser sportfans med alla viktiga sportevenemang i TV i realtid och vi ser till att vara uppdaterade inom alla sportgrenar. Vår lista täcker en rad olika sporter som sänds via svenska digital- och satellitkanaler. Plattformen är tillgänglig både via desktop och på mobilen. Appen kan laddas ned via både Google Play och AppStore.

Webbsidans funktioner sträcker sig långt längre än endast TV-sport. Plattformen erbjuder kvalitativt innehåll som ger alla sportfans en fantastisk helhetsupplevelse. Hos oss hittar läsarna spännande nyheter om favoritlaget och matchstatistik som täcker en bred variation av matcher. Du har här även möjligheten att välja din favoritsport, din liga eller lag för att du ska få påminnelser inför kommande event. Du kan även läsa recensioner om casinon och spelbolag där du hittar info om välkomstbonusar.

Vi erbjuder en skräddarsydd widget som kan laddas ned gratis på alla webbsidor. Genom denna widget kan användaren själv ställa in sina TV-listor för sport, färger och storlek beroende på webbsidan.

Tvmatchen.nu ägs och drivs utav Raketech Group en ledande samarbetspartner inom iGaming och marknadsföring som ansvarar för webbsidor över hela Europa. Bolaget följer strikt de regler som gäller för både sport och spel för att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga service.

FAQ

Erbjuder ni streaming av sportevenemang?

Nej, men vi erbjuder listor och TV-tablåer i realtid som täcker en stor del av tillgängliga TV-kanaler och online tjänster. Vi hjälper användarna att hitta tillförlitlig streamingtjänst för så många sporter som möjligt.

Varför kan jag inte se event efter midnatt förrän den dag det gäller?

Vi har valt att följa den standard som gäller för TV-tablåer som är mest populär, där dagen startar kl: 05:00 och avlutas 04:59 på natten.

De tider som anges, gäller det från när sändningen startar i TV-studion?

I de flesta fall är de tider vi anger den faktiska starttiden för matchen eller eventet.

Listar ni alla sporter som finns tillgängliga och kommer ni att visa fler?

Vi har valt att begränsa antalet sporter för att kunna erbjuda en bra lista över de mest populära TV-sporterna. Vi kikar förstås alltid på att ständigt göra förbättringar när det gäller listning av fler sporter i framtiden.

Var hittar jag era appar?

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar kring vår sportsida. Vi tar tacksamt emot förslag på nya sporter eller om du skulle hitta något som inte stämmer.