EM Speltips: Betting insikter och expert-tips

I den här guiden fördjupar vi oss i strategier för betting EM 2024. Vi kommer att titta närmare på oddsen för favoriterna och avslöja potentiella underdogs. Årets turnering, med Tyskland som värd, utlovar underhållning, spänning och dramatik från början till slut. Genom EM-kvalet har 24 nationer tagit sig till årets stora fotbollsfest.

Tips för topplagen i fotbolls EM 2024

Vi identifierar flera utmanare för titeln i fotbolls-EM 2024, inklusive England, Frankrike och Tyskland. Lag som Portugal, Spanien, Belgien och Italien framstår också som starka utmanare, med potential att störa favoriterna.

Utöver dessa erbjuder nationer som Nederländerna och Kroatien spännande potentiella vinnare med odds av den högre sorten för EM-slutspelet.

  • Lättast grupp: Medan storlagen drabbar samman i Grupp B och Grupp D är det på förhand lite lättare lag i andra grupper för favoriterna. Portugal bör kunna vinna en grupp med Turkiet, Tjeckien och Georgien för att få en bra start på mästerskapet.Texten skulle kunna förbättras genom att inkludera fler specifika detaljer om varför Portugal tippas vinna. Ha med statstisk data. Exempel, ”Under EM-kvalet 2023 hade Portugal en vinstprocent på 80%, vilket placerar dem bland toppfavoriterna för EM 2024.

  • Nuvarande form: Det är också Portugal, tätt följda av Frankrike, som har visat bäst resultat på senare tid. Under 2023 års EM-kval var båda lagen obesegrade och bättre än sina motståndare i alla matcher. Det återstår att se om formen håller i sig till EM i Tyskland. Då kommer man att gå långt. Texten skulle kunna förbättras genom att inkludera fler specifika detaljer om varför Frankriker, Tyskland tippas vinna. Ha med statstisk data

  • Erfarenhet av stora mästerskap: Frankrike har ett silver i hemma-EM 2016, guld i VM 2018 och ett silver senaste i VM i Qatar. Nu siktar man på nationens första guld sedan fotbolls-EM 2000. Man har mer eller mindre två spelare på varje position som kan gå in och spela matcherna i EM.

  • Tränarstatus: Didier Deschamps och Gareth Southgate är två av många tränare som har varit förbundskapten under en längre tid. Båda har en tydlig plan för hela mästerskapet och varje match. I sammanhanget finns det få tränare som kommer med mer erfarenhet.

  • Skadeläge: Belgien har ett gigantiskt avbräck i världsmålvakten Thibaut Courtois, mästerskapets potentiellt tyngsta avbräck. Vi får även sörja att spelare som David Alaba och Gavi inte är i spel under juni och juli.

  • Talang: Phil Foden och Bukayo Saka är två av många olika talanger som deltar i fotbolls-EM 2024. Även Lamine Yamal i Spanien kommer att göra avtryck och har redan gjort ett antal mål för klubblaget FC Barcelona under säsongen.

Potentiella utmanare

Utöver favoriterna i fotbolls-EM 2024 finns det ytterligare ett par EM-tips när det kommer till eventuella vinnare i turneringen. Här hade vi gärna sett Sverige, men får nöja oss med andra underdogs med tillhörande speltips.

Nederländerna kommer i vanlig ordning med en kvalitativ trupp och ska absolut ses med goda chanser att gå långt, något som ett par spelbolag har snappat upp. Om man kommer in i turneringen rätt, med en seger i den första matchen, kan man utmana om att vinna gruppen.

Kroatien lyfts också fram av spelbolag. Nationen har haft sin bästa period någonsin under 2018-2022 med medaljer i två raka världmästerskap. Vi tror att Luka Modric vill och kan bära laget till nya framgångar.

Att Danmark vinner fotbolls-EM 2024 betalar en hel del hos spelbolagen. Om man tar föregående EM i beaktande ska man inte ses helt utan chans. Man gör sina första matcher i gruppen med England, Slovenien och Serbien, med goda chanser att gå vidare inför turneringen.

Vi vill även lyfta fram Turkiet som imponerade i mer eller mindre samtliga matcher i EM-kvalet när man vann gruppen före Kroatien. Det blir framför allt en intressant match mot Portugal, där det mycket väl kan avgöras vilka som vinner hela gruppen. Det är nationer som inför EM har spelat en fin fotboll och har alltid mycket talang att visa upp.

Andra bettingmarknader för fotbolls-EM 2024

Inför och under fotbolls-EM 2024 finns det ett stort utbud av odds hos olika spelbolag som man kan sätta tänderna i. Det ska spelas över 50 matcher och även utan Sveriges medverkan kommer det att bli spänning hela vägen.

För betting på fotbolls-EM kan man ge sig själv bästa möjliga förutsättningar genom att göra research inför turneringen samt innan och under varje match. Hos spelbolagen hittar du utöver odds bland annat statistik som ger dig extra fördel

Spela på odds som berör hur långt ett lag går, spel på resultat och spel på antalet hörnor, mål och kort i matcherna. Ju längre in i fotbolls-EM 2024 vi kommer, desto större utbud finns att tillgå hos spelbolagen i Sverige.

En intressant marknad är olika spel på vilka lag som går vidare från varje grupp, detta kan ni läsa mer om på EM 2024 gruppvinnar odds. Det ska spelas mycket fotboll på kort tid och ett speltips från oss är att det i vanlig ordning dyker upp en del skrällar.

FAQ om EM-speltips

Var kan jag hitta pålitliga speltips för fotbolls-EM 2024 i Tyskland?

Vi kommer att presentera dagliga tips och odds när du ska spela på EM 2024 i Tyskland. Från öppningsmatchen den 14 juni till finalen den 14 juli ger vi dig bra speltips kring vad som kan spelas.

Vilka parametrar ska man ha i åtanke för spel på fotbolls-EM?

För att spela på EM och andra stora mästerskap bör man alltid göra research till matcherna. Kika på form, tabelläge, traditioner, skador, avstängningar och ett antal andra punkter som gör skillnad för ditt spel.

Hur mycket påverkar kvalet till EM när man ska spela på matcherna i mästerskapet?

Utöver att det visar vilken kvalitet lagen besitter tror vi inte att kvalet till EM påverkar resultaten under mästerskapet allt för mycket. Det är främst när det rör sig om returmöten, som mellan Frankrike och Nederländerna, man tar inbördes möten från kvalet i beaktande.

Vilket lag kommer att vinna fotbolls-EM 2024 i Tyskland?

Vårt speltips för vinnare fotbolls-EM 2024 blir England om man väljer att gå för en av favoriterna. Om man istället vill ha ett speltips som berör underdogs är det Nederländerna och Turkiet som man framför allt ska käka mot. Båda lagen har chansen att gå långt i fotbolls-EM om man spelar på toppen av sin förmåga.