Dimitrov slår en backhand i Franska öppna. Klarar Dimitrov av att trolla bort Hurkacz ännu en gång idag? Jag tror det.

Söndagens spelhörna

Både Blyger och Kloker satt ju fint igår. Zverev kanske inte den säkraste Blyger som skådats, Cerundolo däremot en riktigt bra Kloker till bra odds skulle jag säga. Toker, dubbelmatchen, regnade bort och spelas idag.

Nu dags för nya dvärgar under söndagen. Det här är vad jag tycker man kan köra idag om man vill ha lite extra spänningen. Men, som alltid. Vi spelar bara om vi tycker det är kul och har råd att förlora, eller hur?

Blyger – Alcaraz & Sinner – 1,19 Bethard

Vi klumpar ihop Alcaraz och Sinner till dagens Blyger och får nästan 1,20. Jag tror att båda två kommer vinna utan större ansträngning. Precis som Tsitsipas visserligen, men jag tycker de här två känns tryggare.

Kloker – Dimitrov – 1,75 Bethard

Jag tycker Dimitrov borde vara klart större favorit än han är. 5-0 i inbördes mot Hurkacz är ingen slump. Det här passar Dimitrov helt perfekt och jag tycker också han såg riktigt bra ut igår även om det strulade lite siffermässigt. Dimitrov i grund och botten i min värld klart bättre än Hurkacz på grus rent allmänt också.

Toker – Kokkinakis/Shapovalov – 2,34 Bethard

Det är lite som att snurra tombolan här. Både Kokkinakis och Shapovalov nyligen utslagna ur singeln. Vad betyder det för den här matchen? Bestämmer de sig för att köra eller inte? Det man kan slå fast är i alla fall att om de bestämmer sig för att köra så är de högst troligt det mest kapabla dubbelparet som är kvar i turneringen. Och även om Lammons/Withrow som de möter här har en superranking och är stabila. Kämpar våra spelare så kan de faktiskt mycket väl vinna rätt enkelt.