Wembley. (Photo by GLYN KIRK / AFP)

Lag att hålla på efter Sveriges uttåg i EM

Sverige är ute ur EM och det är tungt, tungt, tungt. EM rullar vidare men vi är inte med på tåget. Kvartsfinalerna börjar i helgen och här är lagen att följa.


Här hittar du EM-spelet – med chans på 5 000 kr varje dag det är match.

Till sidan för Fotbolls-EM


Schweiz – Spanien

När: Fredag 18:00
Lag att hålla på: Schweiz
Vi slog ut Schweiz i åttondelen i VM och de slog ut Frankrike i åttondelen nu senast. Det är bara lyfta på hatten och vi backar underdogen här. Tråkiga Spanien är svårt att glädjas åt, och det vore fint med en till skräll för Schweiz. Dessutom tror halva världen att Sweden och Switzerland är samma land ändå.

Vinnaren här möter Belgien/Italien.


Belgien – Italien

När: Fredag 21:00
Lag att hålla på: Hugget som stucket
Två rätt osympatiska lag som båda har stora möjligheter att vinna hela klabbet. Det blir nog en kul match men det är nog lättare att vurma för Italien än Belgien.

Vinnaren här möter Schweiz/Spanien.


Tjeckien – Danmark

När: Lördag 18:00
Lag att hålla på: Tjeckien
Milan Baros, Prag och Jaromir Jagr. Vi backar givetvis hockeynationen Tjeckien här. Danmark ska ut, så är det bara. Avancerar danskarna till semi så får vi aldrig höra nog om det, så det är solklart att Tjeckien ska stöttas.

Vinnaren här möter Ukraina/England.


Ukraina – England

När: Lördag 21:00
Lag att hålla på: England
Det här är svårt. Man vill ju absolut inte Ukraina något gott efter tisdagens match. Å andra sidan vill man inte se tv-bilder från jublande engelsmän. Men i den här matchen får Ukraina gärna bli överkörda, och sen får engelsmännen gärna åka ut i semin.

Vinnaren här möter Tjeckien/Danmark.


Här hittar du EM-spelet – med chans på 5 000 kr varje dag det är match.

Till sidan för Fotbolls-EM