• 23 tis
 • 24 idag
 • 25 tor
 • 26 fre
 • 27 lör
 • 28 sön
 • 29 mån
 • 30 tis
 • 31 ons
 • 1 tor
 • 2 fre
 • 3 lör
 • 4 sön
 • 5 mån

OS Fotboll U23 på TV och stream

Från 26 juli till 11 augusti 2024 arrangeras sommarspelen i Paris, Frankrike. Sommarspelen består av 32 olika sporter, men fotboll är definitivt en av de mest populära sporterna bland svenska TV-tittare.

Herrarnas fotboll i OS spelas över sju olika datum och arenor, så det finns en hel del att följa med på i turneringen. Den första delen av gruppspelet börjar faktiskt redan den 24 juli, så det gäller att vara uppdaterad på matchtiderna.

I den här guiden ger vi dig en fullständig översikt över alla matcher, inklusive var och när du kan streama dem, samt att vi tar en närmare titt på herrfotboll under OS 2024 i allmänhet.

Hitta alla tävlingar och sändningar för OS i Paris 2024

24 jul

Idag, onsdag

Toppevent

15:00

Uzbekistan U23 – Spanien U23

OS Fotboll U23 · Paf Live odds

Gruppspel följt av kvartsfinaler, semifinal, och final. Det är upplägget i OS-fotbollen på herrsidan och som alltid, det är U23 som gäller med möjlighet att ha med enstaka överåriga spelare.... Läs mer om

Toppevent

15:00
OS-fotbollen drar igång och det med ett stjärnspäckat Argentina som här spelar sin första gruppspelsmatch i turneringen. Argentina som är en av tre favoriter till att vinna OS-guldet tillsammans med... Läs mer om
17:00

Egypten U23 - Dominikanska Republiken U23

OS Fotboll U23 · Paf Live odds

17:00

Guinea U23 - Nya Zeeland U23

OS Fotboll U23 · Paf Live odds

19:00
19:00

Toppevent

21:00
Den sista av de tre huvudfavoriterna i OS-fotbollen kliver här in i turneringen när Frankrike spelar sin första match i gruppspelet. Frankrike är faktiskt enligt oddsen den absoluta favoriten till... Läs mer om
27 jul

lördag

15:00

Dominikanska Republiken U23 - Spanien U23

OS Fotboll U23 · Paf Live odds

15:00
17:00

Uzbekistan U23 - Egypten U23

OS Fotboll U23 · Paf Live odds

17:00
19:00
19:00
21:00

Frankrike U23 - Guinea U23

OS Fotboll U23 (Kanal 5 från kl. 22.00) · Paf Live odds

30 jul

tisdag

15:00

Dominikanska Republiken U23 - Uzbekistan U23

OS Fotboll U23 · Paf Live odds

15:00
17:00
17:00
19:00

Nya Zeeland U23 - Frankrike U23

OS Fotboll U23 · Paf Live odds

21:00
21:00
2 aug

fredag

5 aug

måndag

8 aug

torsdag

9 aug

fredag

OS fotboll herrar på TV och streaming guide

För att säkerställa att du inte missar några av dagens höjdpunkter i herrfotboll under OS Paris 2024 har vi sammanställt en uppdaterad och detaljerad TV-guide åt dig. Den här guiden täcker alla matcher som spelas idag, inklusive vilka kanaler som sänder varje match, så att du kan planera och njuta av varje spännande ögonblick. För att kunna se matcherna krävs ett Max-abonnemang, då du kan följa all fotboll direkt via Paris 2024-kategorin på Max.


OS fotboll herrar schema 2024

Datum Tid Omgång TV-kanal
24 juli 15:00–21:00 Gruppspel Max
27 juli 15:00–21:00 Gruppspel Max
30 juli 15:00–21:00 Gruppspel Max
2 augusti 15:00–21:00 Kvartsfinaler Max
5 augusti 18:00–21:00 Semifinaler Max
8 augusti 17:00 Bronsmatch Max
9 augusti 18:00 Final Max

TV-kanaler för herrarnas fotboll i OS

Kanal 5, Kanal 9, Eurosport 1 och Eurosport 2 är de kanaler som håller i TV-sändningarna för OS i Paris 2024. Det är alltså i dessa kanaler som herrarnas tennis kommer att visas mellan 27 juli och 4 augusti. Ta hjälp av TVmatchens tablå för att ta reda på vilka kanaler som gäller för varje match och matchdag.

I och med att det är många matcher i turneringen – kombinerat med att kanalerna även visar tävlingar från en lång rad andra sporter – kommer inte allt från herrarnas tennis att visas i TV. Detta kommer särskilt att vara fallet i de inledande omgångarna. De specifika matchernas dignitet lär avgöra vad som visas på TV och inte.

Så tittar du på fotboll herrar i OS 2024

Max ger dig tillgång till direktsändningar av alla matcherna, så att du kan följa varje spark och mål från början till slut. Med tillgång till Max kan du enkelt streama matcherna på olika enheter, vilket ger dig flexibiliteten att se matcherna både hemma och när du är på språng. Detta innebär att du har en pålitlig källa för full täckning av herrfotbollen under OS.


Tillgängliga streamingtjänster i Sverige

Vill du vara helt säker på att du inte missar något från tennisen i OS är ett abonnemang hos Max rätt väg att gå. Streamingtjänsten visar allt från hela turneringen och om du väljer antingen Standard eller Premium slipper du dessutom reklam. Det går att följa OS på Max genom webbläsaren eller genom att ladda ner appen till din smart-TV eller mobila enhet.

Abonnemang hos Max:

 • Basic med reklam: 89 kr/månad
 • Standard: 129 kr/månad
 • Premium: 169 kr/månad

Så streamar du herrfotboll OS

För att streama herrfotbollen i OS 2024 behöver du först ha ett konto hos Max. Det första steget är att skapa ett konto och välja ett abonnemang. OS ingår i samtliga abonnemangspaket, så om du väljer Max på grund av de olympiska spelen behöver du inte lägga till sport i ditt abonnemang för att kunna njuta av all underhållning från Paris.

När du har skapat ditt konto och valt ditt abonnemang är det bara att logga in och börja streama. Du kan streama på flera enheter samtidigt, beroende på vilket abonnemang du har. Till exempel kan du titta på fyra enheter parallellt om du har Premium.

När du är inloggad kan du navigera till sportkategorin och välja OS. Om du letar efter en specifik match kan du också använda sökfunktionen för att snabbt komma åt det du letar efter.

Förutom att erbjuda möjligheten att följa OS utan reklamavbrott kommer du även att kunna ta del av massor av annat OS-relaterat innehåll på Max. Det inkluderar möjligheten att se matcher i repris, highlights och utforska reportage.


Om fotboll i OS

Fotboll har varit en del av de olympiska spelen sedan 1900, med undantag för OS 1932. Historiskt sett är det Ungern som har flest medaljer för män med tre guld, ett silver och en brons. På kvinnosidan dominerar USA, som har vunnit fyra guld, ett silver och en brons.

Fotboll är en populär sport världen över och därför en gren som väcker stort intresse. För att undvika konkurrens med VM har FIFA begränsat deltagandet av elitspelare i herrturneringen på olika sätt: för närvarande krävs att trupperna för herrturneringen består av spelare under 23 år, med tre tillåtna undantag. Trots att andra fotbollsturneringar som VM och EM generellt sett får mer uppmärksamhet på grund av spelartalang har fotboll i OS över åren utvecklats till en arena där unga och talangfulla spelare får chansen att visa upp sig på den internationella scenen.

Fotbollens närvaro i OS har haft stor påverkan på den globala sportkulturen genom att ge nationer möjligheten att visa upp sitt fotbollstalang på en global plattform. Det har också bidragit till att främja internationellt vänskap och förståelse genom sport, vilket ligger i linje med de olympiska idealen.


Om herrarnas fotboll i OS

Under sommar-OS 2024 i Paris kommer fotbollsturneringen att spelas på några av de mest ikoniska arenorna i Frankrike, inklusive Parc des Princes i Paris, Stade Vélodrome i Marseille och Groupama Stadium i Lyon.

De deltagande länderna i herrfotbollsturneringen inkluderar fotbollsnationer från flera kontinenter, som har kvalificerat sig genom sina respektive kontinentala mästerskap. Bland deltagarna finns lag från länder som Argentina, Frankrike, Spanien och USA, vilket garanterar en varierad och hög nivå i tävlingen. Totalt är det 16 lag som kommer att representera sina nationer, och fyra av dem (Frankrike, Japan, Spanien och USA) deltar också i damturneringen, tillsammans med åtta andra länder.

Med en mångfald av lag och hög konkurrensnivå lovar herrarnas OS-fotbollsturnering att bli riktigt spännande. Om du vill följa matcherna är det bara att kolla in här för all information om var och när du kan se OS-fotbollen på TV eller live streaming hos TVmatchen.