• 27 mån
 • 28 idag
 • 29 ons
 • 30 tor
 • 31 fre
 • 1 lör
 • 2 sön
 • 3 mån
 • 4 tis
 • 5 ons
 • 6 tor
 • 7 fre
 • 8 lör
 • 9 sön

Real Sociedad på TV och stream

På denna sida kommer du att kunna se vart man enklast ser Real Sociedads alla matcher under säsongen på TV och stream. Laget från Baskien i norra Spanien har hastigt kommit att bli en svenskfavorit med anledning av Alexander Isak och hans flytt till klubben. TVmatchen.nu kommer leda dig genom djungeln av TV-kanaler och visa vart du ser Alexander Isak och hans nya lag live på TV. Med andra ord är TVmatchen.nu den självklara hjälpen för dig som är osäker på vart du ser Real Sociedad på TV och stream. I en och samma tablå kommer du kunna se samtliga av Real Sociedads kommande matcher, oavsett om det handlar om La Liga eller Copa del Rey. I tillägg till kanal och starttid kommer det även att presenteras odds på matcherna. Dela gärna sidan på sociala medier med hjälp av genvägen ovanför tablån för att hjälpa dina nära och kära att hitta till Sveriges största tablå för sport på TV.

Det finns inga kommande event för Real Sociedad. Fotboll på TV Schema

Real Sociedad

Real Sociedad grundades år 1909 i Baskien i de norra delarna av Spanien. Laget som spelar i blåvita ställ kallas även för La Real och var ett av lagen som var med och grundade vad som idag kallas La Liga. Real Sociedad har vunnit den spanska toppdivisionen två gånger, säsongerna 1980/1981 och 1981/1982. Åren runt 1980 var lagets stora framgångsera och det var även då som man lyfte ligapokalen två gånger om.

Laget hade under en lång tid anammat en helbaskisk värvningspolicy vilket innebar att klubben endast fick innehålla spelare från Baskien. Denna regel frångick man dock 1989, alltså 80 år efter att klubben bildades, då man värvade den irländska landslagsmannen John Aldrige från Liverpool. Aldrige visade med en gång att klubben inte begått ett misstag i och med den slopade värvningspolicyn när han vann den interna skytteligan under de två kommande säsongerna. Idag huserar ett helt gäng internationella talangfulla spelare i Real Sociedad samtidigt som klubben har en imponerande ungdomsorganisation där bland annat Xabi Alonso och Antoine Griezmann kommit fram.

Klubben spelar sina matcher på Anoeta, en arena från 1993, med plats för knappa 27 000 åskådare. Även om det sällan är lapp på luckan när Real Sociedad spelar är det oftast bra stämning hos den baskiska publiken som har ett rykte om sig att vara passionerade supportrar. För den som vill se en match på plats när Alexander Isak, Martin Ödegaard och de andra spelar är San Sebastian staden som man ska ta sikte på. I den mycket uppskattade turiststaden finns det mesta man kan önska sig med allt ifrån mat i världsklass till iögonfallande stränder, för att inte tala om fotbollen.

Real sociedad i La Liga

Real Sociedad är idag ett lag som huserar just bakom de allra största lagen i La Liga. De senaste säsongerna har man pendlat mellan 4:e och 12:e-plats och det är mest troligt någonstans där som laget kommer att hamna även efter den kommande säsongen. Mer imponerande är att man under de sex senaste säsongerna spelat i någon av de två Europacuperna tre gånger. Senaste säsongen slutade Real Sociedad på en 9:e plats och nu hoppas man till kommande säsong, med hjälp av en hel del spännande värvningar, återigen vara med och slåss om Europaplatserna.

Alexander Isak ny i laget

Alexander Isak, född 1999, är mest troligt den starkast lysande stjärnan på svensk fotbollshimmel. Efter en mycket lyckad lånesejour i holländska Willem II har den svenska anfallaren nu lämnat Borussia Dortmund som han tillhört sedan 2017 för att istället testa lyckan i Spanien och Real Sociedad. 13 mål på 16 ligamatcher blev det för Isak i Holland, ett facit som fick La Real att hosta upp närmare 100 miljoner kronor för svenskens tjänster.

I Real Sociedad kommer Alexander Isak att tränas av Imanol Alguacil, en klubbikon som gjort otaliga år som spelare i föreningen. Alexander Isak kommer att få konkurrera med en rad rutinerade namn i något av tränarens föredragna spelsystem som förra året lutade åt 4-2-3-1 eller en 4-3-3 uppställning. Förra årets skyttekungar i laget, Mikel Oyarzabal (13 mål) och Willian Jose (11 mål) kommer kräva att Alexander Isak visar framfötterna om det ska bli en ordinarie plats i laget.

Norska supertalangen Martin Ödegaard

Som om intresset inte var nog med anledning av Alexander Isaks ankomst, har även den norska supertalangen Martin Ödegaard landat i klubben på lån från Real Madrid. Norrmannen spåddes en enorm framtid efter sitt tidiga genombrott i Norge men har efter ett par tyngre år hamnat lite utanför centrum. Nu jagar den norska mittfältaren en nytändning på karriären och hoppas göra så i Real Sociedad där han alltså blir klubbkamrat och förhoppningsvis startspelare tillsammans med Alexander Isak. Andra spelare som förtjänar att omnämnas i Real Sociedad är Adnan Januzaj, den före detta Manchester United-spelaren, samt Asier Illarramendi som har ett förflutet i Real Madrid.

Använd med fördel TVmatchen.nu för att hela tiden hålla dig uppdaterad kring vart du ser Real Sociedad på TV och stream. Tjänsten finns att tillgå både i mobil och på dator.