Betting på Fotbolls-VM 2022

Det är dags för världens största och mest prestigefyllda landslagstävling – Fotbolls-VM.
Ett evenemang som har förmågan att få ett helt land och en hel värld att stanna upp i förundran och förhoppning över vad de ser och vad som ska hända. Det är en turnering som ger folk lycka men också sorg och förtvivlan beroende på hur det går för lagen i turneringen.

Vi vet inte vad årets världsmästerskap kommer att bjuda på men vi är glada över att det äntligen är dags för världens största folkfest igen!

Notera att inlägget innehåller betalda samarbeten

VM Bonus

Vi vet inte vad årets världsmästerskap kommer att bjuda på men vi är glada över att det äntligen är dags för världens största folkfest igen!

Historien om Fotbolls-VM

Det första världsmästerskapet spelades redan 1930 i Uruguay. Turneringen blev en omedelbar favorit och drog åt sig ögon från hela världen.
Sedan den första turneringen 1930 har både fotbollsintresset och intresset för världsmästerskapen i fotboll bara eskalerat.
Fotbollsspelarna älskar att representera sina land i Fotbolls-VM, fansen älskar att följa turneringen vare sig om deras land är med och spelar eller inte och även spelvärlden älskar turneringen sett till hur mycket det spelas på Fotbolls-VM.

Hur fungerar Fotbolls-VM?

VM 2022 i Qatar kommer att bli det sista världsmästerskapet som består av 32 lag för från och med 2026 års turnering som spelas i Amerika kommer tävlingen istället att ha 48 lag.

32-lagsformatet som kommer att användas i 2022 års turnering är mycket enkelt. De 32 olika lagen delas upp i åtta grupper med fyra lag vardera. I dessa åtta olika grupper möter alla lagen varandra en gång, så att varje lag spelar tre matcher i gruppspelet.
Från gruppspelet avancerar sedan gruppettan och grupptvåan från alla åtta grupper.
Gruppettorna möter sedan grupptvåorna i åttondelsfinalerna, efter åttondelen avancerar man sedan till kvartsfinal, semifinal och slutligen finalen.

Fotbolls-VM på vintern

Fotbolls-VM i Qatar kommer att bli det första världsmästerskapet i fotboll som kommer att spelas på vinterhalvåret. Fotbolls-VM brukar traditionsenligt spelas på sommaren under juni och juli månad men så blir inte fallet i år då det inte hade funkat att spela i den qatariska sommarvärmen. Många fans är besvikna över beslutet att flytta mästerskapet till vintern men det är absolut nödvändigt om man ska spela ett Fotbolls-VM i Qatar. Vi får därför istället svepa in oss i en varm filt vid brasan när vi ska följa årets mästerskap.

Favorit Lag i VM 2022

Fotbolls-VM har varit med oss under de nittiotvå senaste åren, under den här tiden har det spelats tjugoen turneringar spelats. Under dessa tidigare mästerskap har turneringen vunnits av några fantastiska lag och spelare.

r. Resterande lag från den här listan kommer rustade för strid i Qatar-VM, alla har väldigt fina trupper med toppspelare på varje startposition och på bänken.

Betting på VM i fotboll 2022: Odds på turneringsvinnare

Brasilien är statistiskt sett turneringens allra bästa lag och de är även favoriter att plocka hem sitt sjätte VM-guld. Brasilien har en stjärnspäckad trupp med världsspelare i hela truppen. Det här är utan tvekan ett av Brasiliens starkaste trupp i ett VM sedan de senast vann guld 2002.

Neymar kommer att vara göra sitt yttersta för att skriva in sig själv i Brasiliens historieböcker. Utöver att spela hem ett VM-guld till sitt hemland har Neymar även chansen att gå om Pelé som Brasiliens bäste målskytt genom tiderna. I skrivande stund har Neymar tre mål upp till Pelés målrekord.

Betting on the World Cup in football 2022: Odds on tournament winners

Uruguay är en outsider att vinna årets VM men med ett odds på x51.00 är det verkligen ett intressant spel. Uruguay har ett fantastiskt anfall med bland annat Liverpools rekordvärvning Darwin Nunez samt rutinerade Edinson Cavani och Luis Suarez.
På mittfältet finner vi andra rutinerade och duktiga spelare som Federico Valverde, Matías Vecino, Rodrigo Bentancur, Lucas Torreira och Manuel Ugarte. Uruguays mittlås är inte heller att glömma, där finner vi José María Giménez och Ronald Arúajo.

Intressanta möten i VM 2022

Det står alltid mycket på spel i internationell fotboll, inte minst i ett världsmästerskap. Lägger man sedan på en extra derbykrydda mellan antagonister så får du några riktigt heta drabbningar.
Vi kommer att bjudas på några riktiga smällkarameller under gruppspelsfasen i VM i Qatar, speciellt i Grupp B.
Nedanför listar vi några av de hetaste antagonistmötena vi kan hoppas på att se i 2022 års VM-turnering.

  • Mexiko mot USA
  • Nederländerna mot Germany
  • England mot Tyskland
  • England mot USA
  • Spanien mot Portugal
  • Brasilien mot Argentina
  • England mot Wales.

Vi vet redan att vi kommer att få se två av dessa rivalmöten i gruppspelet, England mot USA och England mot Wales. Dessa matcher lär bjuda på en elektrisk atmosfär även om matchen spelas borta i Qatar. Engelsmännen är kända för att alltid ha ett stort följe av passionerade fans som bidrar till en god stämning vart de än spelar.

Dessa matcher kommer utan tvekan att bli tuffa kamper från början till start. Både Wales och USA har vendettor mot England historiskt sett. Wales och USA kommer att kliva in i matcherna mot England med extremt hög motivation med hopp om att förstöra för England.

Att betta på Fotbolls-VM 2022

En av höjdpunkterna under ett betting Fotbolls-VM är den stora mängd spelmöjligheter som dyker upp. Varje match täcks in i minsta detalj med omfattande spelmarknader på allt mellan himmel och jord.

Långtidsspel

En av, om inte den mest populära spelmarknaden på ett VM-slutspel är långtidsspelet på vilket lag som ska vinna världsmästerskapet.
Det är något folkligt, härligt och nästan traditionsenligt att satsa på en vem som ska vinna turneringen när det vankas Fotbolls-VM, i alla fall för de spelintresserade.
Oavsett om man spelar på en favorit som Brasilien eller Frankrike eller en underdog som Uruguay eller Kroatien så blir det extra spännande när man har spelat på turneringen.

Att betta på Fotbolls-VM 2022

Oddsen på vem som ska bli världsmästare kommer givetvis att kontinuerligt att uppdateras, men om du vill så går det att spela på alla långtidsmarknader redan nu. Vi på TVmatchen rekommenderar dock att man väntar med att lägga sina långtidsspel till en vecka innan turneringen startar, det är trots allt mycket som kan hända från och med nu tills att turneringen sparkar igång. Skulle det till exempel vara som så att toppspelare som Neymar eller Mbappe missar VM på grund av skada eller liknande kommer oddsen att ändras drastiskt.

Vilken sida är bäst när det kommer till betting på Fotbolls-VM?

Att välja en sportsbook kan vara ganska överväldigande då det finns så många olika alternativ, särskilt när det kommer till spel på VM.
Bettingbolagen pumpar ut nya välkomstbonusar i ett försök att få in nya spelare på sina sidor, här kan man hitta några fina erbjudanden att utnyttja!

Innan du gör ditt val för vilken/vilka spelsida/spelsidor du vill använda har vi en rekommendation och det är Bet365 och Snabbare.

Just nu erbjuder Bet365 och Snabbare en mängd med olika spel på Fotbolls-VM, allt från matchodds innan match och live samt långtidsspel på vem som ska lyfta trofén eller vem som gör mest mål i turneringen.

Några av de mest intressanta långtidsspel som Bet365 erbjuder just nu är följande:

Lag att vinna VM
Bästa målskytt
Lag att nå final/semifinal/kvartsfinal
Att kvalificera sig från gruppen (Ja/Nej)

Please note that these are paid collaborations with Bet365 and Snabbare

Varför spela på fotbolls-VM?

När man tittar på Fotbolls-VM får man verkligen en förståelse för varför fotbollen är den största sporten i världen. Allt i vardagen stannar upp och man sveps upp i det spektakel som är Fotbolls-VM.
Det är en festival som inte bara pågår på arenorna och gatorna i värdnationen utan också hemma i TV-sofforna.

Fotbolls-VM är utan tvekan en av de roligaste sporthändelserna att spela på. Så länge man spelar ansvarsfullt och enbart spelar med pengar du känner dig bekväm med att förlora så bidrar det bara till spänningen och underhållningen att lägga ett spel på en match eller hela turneringen.

Fotbolls-VM brukar även bjuda på några riktiga skrällar i gruppspelet. Lagen är inte så sammansvetsade som ett klubblag kanske är då de spelar tillsammans mycket mindre i landslaget.
Vi rekommenderar därför alltid att ta en extra titt på en underdog i en match, hittar du ett fint odds på ett spel som du tror på är det värt att slänga in en liten slant.

En annan anledning att spela på VM är de nya välkomstbonusar som tillkommer i samband med turneringen. Se till att hålla ögonen öppna för välkomsterbjudanden som ger dig extra spelkrediter att spela för.

Fotboll

Vilken marknad bör jag spela på?

Som tidigare nämnt finns det verkligen ett hav av olika odds och marknader att spela på när det kommer till Fotbolls-VM och det tillkommer bara fler och fler marknader desto närmre VM vi kommer.

Vi på TVmatchen kommer att förse er läsare med förklarlingar och guider som rör de största oddsmarknaderna som finns att erbjuda.
Vi kommer även att förse våra läsare med tips och förhandstitter för samtliga VM-matcher, vare sig det rör sig om målgörare, vem som vinner en match eller korrekt slutresultat i en match.

Betting på Fotbolls-VM FAQ

Hur Spelar an på vm?

Att spela på VM är väldigt enkelt, om du har spelat förut så är det bara spela precis som du har gjort på till exempel Premier League, Champions League eller Allsvenskan.
För den som inte har spelat tidigare förklarar vi snabbt hur du spelar i fem steg nedanför.
– Välj först en sida att spela på (vi rekommenderar Bet365).
– Registrera dig hos den utvalda spelsidan.
– Gör en första insättning på ditt spelkonto.
– Välj sedan ut vilken turnering eller liga du vill spela på.
– När du har valt match du vill spela på så klickar du in på matchen i fråga och väljer sedan vilken marknad/utfall du vill spela på och sedan lägger du spelet.

Vilka är de bästa svenska online casinon och spelsidor att spela på under Fotbolls-VM 2022?

Det finns verkligen hur många spelsidor som helst att välja på och de flesta har något unikt att erbjuda. När det kommer till att välja vilket online casino och spelsida du ska spela på rekommenderar vi i det här fallet att du väljer den sida med flest odds och spelmarknader som till exempel Bet365, Betsson eller Unibet.