tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 23/1

Idag fokuserar vi på mötet mellan Chelsea och Tottenham som spelas på Stamford Bridge 17:30, samt mötet mellan Milan och Juventus som spelas på San Siro  20:45.

I kvällens första match beger vi oss till England för att se när Chelsea tar emot Tottenham i omgång tjugofyra av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en tredjeplats i tabellen, kvällens motståndare Tottenham ligger på en sjätteplats.
Londonklubbarna har möts i ligacupen två gånger tidigare i januari, Chelsea har vunnit och hållit nollan båda dessa cupmatcher. Kan Tottenham spräcka nollan och kanske sno poäng av Chelsea som har varit en stor besvikelse de senaste omgångarna?

I kvällens andra match beger vi oss till Italien för att se när Milan tar emot Juventus i omgång tjugotre av Serie A.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en andraplats i tabellen, kvällens motståndare Juventus ligger på en femteplats.
Milan fortsätter att överraska den här säsongen och är fortfarande med och slåss om titeln.
Juventus startade säsongen riktigt skakigt men har den senaste tiden ryckt upp sig ordentligt, vid en eventuell vinst ikväll hoppar man preliminärt om Atalanta och tar över fjärdeplatsen.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo