tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 7/10

Idag fokuserar vi på mötet mellan Belgien och Frankrike som spelas på Allianz Stadium i Turin 20:45 samt mötet mellan Uruguay och Colombia som spelas på Gran Parque Central 01:00 natten mot fredag.

I kvällens första match får vi se två giganter ställas mot varandra i UEFA Nations Leagues andra semifinal när Belgien tar emot de regerande världsmästarna Frankrike.
Bägge lagen är fullspäckade med stjärnor från Europas största klubbar så vi kan vänta oss en fartfylld kamp i denna match där vinnaren belönas med en finalplats i turneringen.

I kvällens andra match beger vi oss till Sydamerika för ytterligare ett stormöte där vi får se grupptrean Uruguay tar emot femteplacerade Colombia i omgång nio av det Sydamerikanska VM-kvalet.
Colombia kan vid en vinst ikväll klättra både en och två placeringar i gruppen och därmed ta över tredjeplatsen från kvällens motståndare Uruguay, det är dock ingen lätt uppgift man ställs inför då man möter ett Uruguay som inte har förlorat på de fem senaste matcherna i kvalspelet till VM.

TVmatchen Studio finns även som podcast där poddar finns – här finner du alla avsnitt:

Spotify
Apple
Anchor