tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 5/10

Idag fokuserar vi på mötet mellan Västerås och GAIS som spelas på Iver Arena 19:00 samt mötet mellan Trelleborg och Landskrona som spelas på Vångavallen 19:00.

I kvällens första match får vi se Superettans nästumbo Västerås ta emot tolfteplacerade GAIS i omgång tjugotre av trettio.
Västerås kliver in i det här mötet med två uddamålsförluster i ryggen, vid en eventuell vinst ikväll kan man kliva upp till en trettondeplats i ligan vilket innebär att man hade lämnat nedflyttningsplatserna för att klättra upp till kvalplatserna i Superettan.
GAIS har just nu två poäng ner till kvalplats i Superettan och är i stort behov av tre poäng ikväll för att få lite andrum i bottenstriden, vid en eventuell vinst ikväll kan dem kliva upp till en niondeplats i tabellen.

I kvällens andra match får vi se ett hett Skånederby när sjätteplacerade Trelleborg tar emot femteplacerade Landskrona på Vångavallen.
Trelleborg kliver in i detta derby med två förluster i ryggen, sydkustlaget har inte vunnit i ligan sedan slutet av Augusti när man slog Öster med 1-0.
Landskrona har blandat och gett i de senaste omgångarna av Superettan, i de fem senaste omgångarna har Landskrona tre förluster och två vinster.
Båda lagen ligger på samma poäng inför kvällens drabbning, en vinst för något av lagen kan ta dem upp till en kvalplats till Allsvenskan.

TVmatchen Studio finns även som podcast där poddar finns – här finner du alla avsnitt:

Spotify
Apple
Anchor