tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 28/2

Idag fokuserar vi på mötet mellan Atalnta och Sampdoria som spelas på Gewiss Stadium 20:50, samt mötet mellan Granada och Cádiz som spelas på Estadio Nuevo Los Carmenes 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till Italien för att se när Atalanta tar emot Sampdoria i omgång tjugosju av Serie A.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en femteplats i tabellen, kvällens motståndare Sampdoria ligger på en fjortondeplats.
Sampdoria har endast fyra poäng ner till nedflyttningsstrecket och behöver tre poäng ikväll för att distansera sig från bottenstriden i Serie A när nu ligan går mot sitt slut.
På andra sidan av tabellen finner vi Atalanta som haft det svårt den senaste tiden, Atalanta har inte vunnit på sina fem senaste ligamatcher och riskerar att tappa sin femteplats i tabellen om dem inte tar poäng ikväll.

I kvällens andra match beger vi oss till Spanien för att se när Granada tar emot Cádiz i omgång tjugosex av La Liga.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en sjuttondeplats i tabellen, kvällens motståndare Cádiz ligger på en nittondeplats.
Det är tre extremt viktiga poäng som står på spel i La Ligas bottenstrid i kvällens match, båda lagen slåss i botten av tabellen och kämpar för sin överlevnad i La Liga.
Cádiz har just nu tjugo poäng i ligan och behöver ta in fyra poäng på Granada för att ta sig upp till säkerheten på artondeplatsen.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo