tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 28/10

Idag fokuserar vi på mötet mellan Celta Vigo och Real Sociedad som spelas på Municipal de Balaidos 19:00 samt mötet mellan Göteborg och Djurgården som spelas på Gamla Ullevi 19:00.

I kvällens första match beger vi oss till Vigo för att se när Celta Vigo tar emot Real Sociedad i omgång elva av La Liga.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en fjortondeplats i La Liga, Celta Vigo har på sina tio inledande matcher spelat in tre vinster, sex förluster och en oavgjord.
Kvällens motståndare Real Sociedad ligger inför kvällens match på en fjärdeplats i tabellen, Real Sociedad har inte förlorat sedan första omgången av La Liga.

I kvällens andra match beger vi oss till Göteborg för att se när Göteborg tar emot Djurgården i omgång tjugofem av Allsvenskan.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en elfteplats i Allsvenskan.
Göteborg har haft en tuff period senaste tiden, dock så har det sett bättre ut senaste omgångarna och Göteborg kliver nu in i kvällens möte med två segrar i ryggen.
Kvällens motståndare Djurgården ligger inför kvällens match på en andraplats i Allsvenskan, vid en eventuell vinst ikväll går Djurgården om serieledarna Malmö.

TVmatchen Studio finns även som podcast där poddar finns – här finner du alla avsnitt:

Spotify
Apple
Anchor