tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 26/1

Idag fokuserar vi på mötet mellan Elfenbenskusten och Egypten som spelas på Stade omnisport de Douala 17:00, samt mötet mellan Angers och Saint-Étienne som spelas på Stade Raymond Kopa 19:00.

I kvällens första match beger vi oss till Kamerun för att se när Elfenbenskusten tar sig ann Egypten i Afrikanska mästerskapens åttondelsfinaler.

Det börjar dra ihop sig i AFCON och vi bjuds på mer spännande och tuffare matchningar nu när turneringen går mot sitt slut.

I kvällens andra match beger vi oss till Frankrike för att se när Angers tar emot Saint-Étienne i omgång tjugotvå av Ligue 1.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en tolfteplats i tabellen, kvällens motståndare Saint-Étienne ligger på en tjugondeplats.
De gamla franska giganterna Saint-Étienne ligger toksist i ligan och har åtta poäng upp till säker mark. Kan de bryta sin sex matcher långa förlustsvit mot Angers?

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo