tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 23/10

Idag fokuserar vi på mötet mellan Djurgården och Kalmar som spelas på Tele2 Arena 15:00 samt mötet mellan Brighton & Hove Albion och Manchester City som spelas på AmEx Stadium 18:30.

I kvällens första match beger vi oss till Stockholm för att se när Djurgården tar emot Kalmar i omgång tjugofyra av Allsvenskan.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en delad andraplats i Allsvenskan med samma poäng som ettan Malmö och trean AIK.
Djurgården har inte vunnit på sina två senaste matcher och behöver nu tre viktiga poäng för att ta kommando i guldstriden.
Kvällens motståndare Kalmar ligger inför kvällens match på en sjundeplats i Allsvenskan.
Kalmar kan klättra till femteplats om man lyckas hämta hem tre poäng i kvällens möte.

I kvällens andra match beger vi oss till Brighton för att se när Brighton & Hove Albiontar emot Manchester City i omgång nio av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en överraskande fjärdeplats i Premier League, håller Brightons fina form i sig mot de regerande mästarna?
Kvällens motståndare Manchester City ligger inför kvällens match på en tredjeplats i Premier League, City ligger inför omgången två poäng bakom ligaledarna Chelsea.

TVmatchen Studio finns även som podcast där poddar finns – här finner du alla avsnitt:

Spotify
Apple
Anchor