tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 22/12

Idag fokuserar vi på mötet mellan Inter och Torino som spelas på San Siro 18:30, samt mötet mellan Saint-Étienne och Nantes som spelas på Stade Geoffroy Guichard 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till Italien för att se när Inter tar emot Torino i omgång nitton av Serie A.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en förstaplats i Serie A, kvällens motståndare Torino ligger på en tiondeplats.
Inter är i kanonform och kliver in i kvällens möte med fem raka segrar i ryggen, Inter leder just nu serien med fyra poäng ner till Napoli och andraplatsen.

I kvällens andra match beger vi oss till Frankrike för att se när Saint-Étienne tar emot Nantes i omgång nitton av Ligue 1.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en tjugondeplats i tabellen, kvällens motståndare Nantes ligger på en tiondeplats.
Saint-Étienne är inne i en riktigt tuff period och har förlorat fyra omgångar i rad, nu ställs man mot ett Nantes som har vunnit sina två senaste matcher.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo