tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 20/12

Idag fokuserar vi på mötet mellan Fulham och Sheffield United som spelas på Craven Cottage 20:45, samt mötet mellan Levante och Valencia som spelas på Ciudad de Valencia 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till England för att se när Fulham tar emot Sheffield United i omgång tjugotre av Championship.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en förstaplats i tabellen, kvällens motståndare Sheffield United ligger på en fjortondeplats.
Fulham leder Championship och har sett riktigt bra ut så här långt, Londonklubben har gjort 51 mål på tjugotvå matcher. Fulham har spelat oavgjort i sina fyra senaste ligamatcher och behöver nu börja vinna igen för att rycka i tabelltoppen.

I kvällens andra match beger vi oss till Spanien för att se när Levante tar emot Valencia i omgång arton av La Liga.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en tjugondeplats i tabellen, kvällens motståndare Valencia ligger på en åttondeplats.
Valencia är obesegrade i sina sex senaste ligamatcher, nu ställs man mot ett Levante som ännu inte har vunnit en match i säsongens La Liga.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo