tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 2/12

Idag fokuserar vi på mötet mellan Lazio och Udinese som spelas på Stadio Olimpico 20:45, samt mötet mellan Manchester United och Arsenal som spelas på Old Trafford 21:15.

I kvällens första match beger vi oss till Italien för att se när Lazio tar emot Udinese i omgång femton av Serie A.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en niondeplats i tabellen, kvällens motståndare Udinese ligger på en fjortondeplats.

Lazio har ställts mot tufft motstånd de senaste omgångarna i Serie A, i sina två senaste matcher har Lazio mött Juventus och Napoli, på dessa två matcher släppte man in sex mål och gjorde noll själva. Lazio behöver nu tre poäng i kvällens match för att inte halka efter i kampen om europaplatserna.

I kvällens andra match beger vi oss till England för att se när Manchester United tar emot Arsenal i omgång fjorton av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en tiondeplats i Premier League, kvällens motståndare Arsenal ligger på en femteplats.

Det är nog inte många som hade anat att Arsenal skulle ligga hela fem placeringar och fem poäng före Manchester United i Premier League efter en tredjedel av ligan spelad men så är fallet.

TVmatchen Studio finns även som podcast där poddar finns – här finner du alla avsnitt:

Spotify
Apple
Anchor