tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 2/11

Idag fokuserar vi på mötet mellan Juventus och Zenit som spelas på Allianz Stadium 21:00, samt mötet mellan Atalanta och Manchester United som spelas på Gewiss Stadium 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till Turin för att se när Juventus tar emot Zenit i omgång fyra av Champions Leagues gruppspel.

Juventus leder sin grupp med nio inspelade poäng efter tre spelade matcher, Juventus har fortfarande inte släppt in ett mål i årets gruppspel av Champions League, frågan är nu om Zenit kan ändra på det.

I kvällens andra match beger vi oss till Bergamo för att se när Atalanta tar emot Manchester United i omgång fyra av Champions Leagues gruppspel.

Grupptrean Atalanta hade 2-0 mot United i halvtid när lagen möttes i senaste omgången av Champions Leagues gruppspel, Manchester lyckades dock med nöd och näppe knippa alla tre poäng efter en minnesvärd återkomst.
Det blir en spännande match där vi får se ett revanschsuget Atalanta göra upp med ett Manchester United som har blandat och gett den senaste tiden, en eventuell förlust i kvällens match kan påverka Oles vara eller icke vara som Uniteds huvudtränare.

TVmatchen Studio finns även som podcast där poddar finns – här finner du alla avsnitt:

Spotify
Apple
Anchor