tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 2/10

Idag fokuserar vi på mötet mellan Brighton och Arsenal som spelas på Falmer Stadium 18:30 samt mötet mellan Atletico Madrid och Barcelona som spelas på Wanda Metropolitano 21:00.

I kvällens första match får vi se ligasexan Brighton ta emot ligatian Arsenal i vad som ser ut att bli en spännande uppgörelse. Brighton har inlett säsongen bra med fyra vinster, en förlust och ett oavgjort resultat.
Arsenal inledde säsongen knackigt med tre förluster på raken men har sedan dess vänt på skutan och kliver nu in i det här mötet med tre segrar i sina senaste matcher varav sista matchen var en övertygande vinst mot sina rivaler Tottenham.

I kvällens andra match beger vi oss till Spaniens huvudstad Madrid där de regerande mästarna Atlético Madrid tar emot ett krisande Barcelona.
Atlético Madrid återfinns just nu på en fjärdeplats i ligan, de har än så länge bara förlorat en match i La liga, denna förlust kom överraskande i senaste omgången mot Alavés.
Barcelona är så här långt obesegrade i La Liga men hade nog önskat mer från de sex inledande omgångarna av La Liga, Barcelona har tre vinster samt tre oavgjorda resultat så här långt. Det är tre extremt viktiga poäng som står på spel ikväll för Barcelona och deras tränare Ronald Koeman som uppges hänga väldigt löst efter den bleka säsongsinledningen samt en katastrofal inledning i Champions Leagues gruppspel.

TVmatchen Studio finns även som podcast där poddar finns – här finner du alla avsnitt:

Spotify
Apple
Anchor