tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 12/12

Idag fokuserar vi på mötet mellan PSG och Monaco som spelas på Parc des Princes 20:45, samt mötet mellan Real Madrid och Atletico Madrid som spelas på Santiago Bernabeu 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till Frankrike för att se när PSG tar emot Monaco i omgång arton av Ligue 1.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en förstaplats i tabellen, kvällens motståndare Monaco ligger på en sjundeplats.
Paris leder ligan med hela elva poängs marginal efter sjutton spelade matcher.
Finns det något lag i Ligue 1 som kan sno poäng av PSG så är det kanske Monaco, det är dock högst troligt att PSG’s stjärnbygge tar ytterligare en trepoängare på Parc des Princes.

I kvällens andra match beger vi oss till Spanien för att se när Real Madrid tar emot Atletico Madrid i omgång sjutton av La Liga.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en förstaplats i La Liga, kvällens motståndare Atletico Madrid ligger på en fjärdeplats.
Atletico Madrid kommer från en chockförlust mot Mallorca i La Liga i senaste omgången, nu möter dem ett Real Madrid som har vunnit sina nio senaste matcher i både ligan och Champions League.
Kan lillebror Atletico Madrid skaka om storebror Real Madrid?

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo