tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 10/3

Idag fokuserar vi på mötet mellan Barcelona och Galatasaray som spelas på Camp Nou 21:00, samt mötet mellan Atalanta och Bayer Leverkusen som spelas på Gewiss Stadium 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till Spanien för att se när Barcelona tar emot Galatasaray i första delen av Europa Leagues åttondelsfinaler.

Barcelona slog ut Napoli i första utslagsrundan av Europa League och gjorde hela åtta mål över två matcher mot ett av Italiens absolut bästa försvar. Barca bör kunna vinna kvällens match utan några större bekymmer sett till hur det har sett ut för dem de senaste matcherna.

I kvällens andra match beger vi oss till Italien för att se när Atalanta tar emot Bayer Leverkusen i första delen av Europa Leagues åttondelsfinaler.

Det är ett dubbelmöte där det är väldigt svårt att plocka ut en favorit på förhand.
Atalanta har blandat och gett i Serie A den senaste tiden, samma sak är det med Leverkusen i Bundesliga.
Frågan är nu vem som tar kommandot i dubbelmötet genom att spela till sig ett resultat ikväll, blir det ligafemman i Italien eller tabelltrean i Tyskland?

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo