Helgens bästa sport på TV

Fullspäckad helg inför oss med alltifrån Premier League till handbolls-VM som äntligen dragit igång. Att hitta rätt bland alla kanaler och starttider är en gåta som kan tyckas olöslig, tur är det väl då att TVmatchen.nu ger dig helgens godbitar som du absolut inte ska gå miste om! 

Lördag 

10.30 Vinterstudion 

Ingen helg utan vintersport, inget undantag denna helg. Klockan 10:30 på lördagsmorgonen, lagom till den sena frukosten, drar tävlingarna igång på SVT och Eurosport. Det är ett härligt utbud vi har framför oss med bland annat storslalom för herrar, jaktstart och sprint. För den som vill är det bara att slå sig ner i soffan, slå kaffet i koppen och njuta fram till sen eftermiddag av alla skidtävlingar. 

13.30 West Ham – Arsenal 

Helgens fotboll drar igång med ett hett Londonderby mellan The Hammers och The Gunners. Arsenal börjar känna flåset i nacken ifrån Manchester United och har inte råd med några fler onödiga poängförluster i jakten på Champions League-platserna. Senast slog man Fulham hemma med 4–1, nu kommer det krävas en liknande eller bättre insats för att vinna mot Pellegrinis West Ham. Det här har alla ingredienser till att bli en sevärd match i äkta derbyanda. 

16.00 Brighton & Hove Albion – Liverpool 

20 matcher slutade Liverpools förlustfria svit på och nu går man fortfarande och väntar på sin första seger under 2019. Förlust borta mot Manchester City i ligan med 2–1 är inget att skämmas över, men förlusten mot Wolverhampton i FA-cupen måste snabbt kommas över om man inte ska tappa sitt försprång i ligatabellen. Nu väntar en tuff bortamatch på sydkusten där ingenting ges bort gratis. En del problem i backlinjen för Jürgen Klopp och hans Liverpool kan göra detta till en svårare uppgift än vad många tror på förhand. 

Söndag 

10.30 Vinterstudion 

Likt lördagen så börjar söndagen på bästa möjliga vis med vintersport, i mängder. Storslalom, stafett, sprint och slalom är bara några av alla grenar som vi har att se fram emot. Stort svenskt deltagande så se till att bänka dig framför en riktigt skön sportsöndag. 

17.30 Tottenham – Manchester United 

Helgens stora händelse utspelar sig klockan 17.30 på Wembley i London när Tottenham tar emot Manchester United. Två lag som verkligen är i behov av tre poäng för att hänga på i toppen, Tottenham i den absoluta titelstriden och Manchester United i jakten på Champions League-platserna. Gästerna är obesegrade under nya tränaren Ole-Gunnar Solskjaer och hoppas på att kunna ta ännu en skalp emot Mauricio Pochettinos Tottenham. En längre införrapport kring matchen finns att läsa här! 

20.30 Sverige – Argentina 

Match nummer två för de svenska handbollsherrarna i handbolls-VM. Det slutade med vinst i första matchen mot Egypten och nu är det mycket som talar för ännu en seger när Argentina väntar. Sverige är med all rätt favorit till att vinna sin grupp och då ska en vinst mot Argentina kunna utkrävas. Äntligen är handbolls-VM igång och tanken på att vi ska få avnjuta denna turnering fram till slutet av januari gör en lite extra glad. TVmatchen.nu ger dig information kring vart du kan se alla Sveriges matcher på TV och stream.