EXTRA: Fotbollsexperten – Kval-special med 100 000 kr i potten!

Agnarna ska skiljas från vetet när första playoffrundan till fotbollsvm ska avgöras. Veckans omgång i Fotbollsexperten börjar därför redan på torsdag med spelstopp klockan 20.45.

Allt du behöver göra är att tippa resultat i sex VM-kvalmatcher där extremt mycket står på spel – inte minst jackpotten på 100 000 kr!


Till Fotbollsexperten Free2Play – med chans på 100 000 kr


Veckans kupong

  • Italien – Nordmakedonien
  • Portugal – Turkiet
  • Sverige – Tjeckien
  • Wales – Österrike
  • Brasilien – Chile
  • Uruguay – Peru

Efter två snöpliga kryss på rad tvingas Italien genomgå playoff till VM där man till att börja med ställs mot Nordmakedonien. Obesegrade i kvalet men å andra sidan hela fyra kryss på åtta matcher. Här borde man dock vara påkopplade och vinna på klassiskt italienskt manér. Tips: 1-0.

Portugal är inte ett landslag i harmoni. Cristiano Ronaldo är formsvag och samtidigt gjorde Turkiet ett bättre kval än förväntat. Kan bli riktigt tufft för hemmalaget, förlänging att vänta? Tips: 1-1.

Ett Sverige utan avstängda Zlatan Ibrahimovic, å andra sidan har man bevisat att det går att prestera riktigt bra utan honom också. Ett riskminimerande spel är att vänta på Friends och knapp hemmaseger. Tips: 1-0.

Österrike tog den absolut sista playoff-platsen och har ingenting att förlora mot Wales. Dessutom är Aaron Ramsey precis tillbaka från skada och har förmodligen inte 90 minuter i sig. Här kan det smälla ordentligt. Det blev i snitt 3,6 mål per match för Österrike i VM-kvalet. Tips: 2-2.

Ett redan kvalificerat Brasilien ställs mot ett vilt kämpande Chile. Inte omöjligt att brassarna ställer ut skorna på Copacabana, skrällläge? Tips: 1-2.

En extremt viktig match mellan Uruguay och Peru där hemmalaget i praktiken löser en VM-plats vid vinst och där Peru kan tappa sin playoff-plats vid förlust. Mycket på spel och avvaktande spel. Tips: 1-1.

Till Fotbollsexperten Free2Play – med chans på 100 000 kr