9

Fotbolls VM 2022 på TV och Stream

Fotbolls-VM 2018 spelas i Ryssland mellan 14 juni och 15 juli. 32 lag deltar och matcherna avgörs på 12 olika arenor där den största är Luzhniki Stadium i Moskva med plats för 81 000 åskådare. Matcherna komma att sändas på SVT och TV4/C More.

Spara ner hela Fotbolls-VM i din kalender, klicka här!

 1. Grupp A

 2. Grupp B

 3. Grupp C

 4. Grupp D

 5. Grupp E

 6. Grupp F

 7. Grupp G

 8. Grupp H

 Klicka på grupperna för att filtrera tablån
Inga sändningar finns för aktuellt urval
Det står sedan länge klart att Fotbolls-VM kommer att spelas i Ryssland 2018 och det var med blotta med yttersta marginal som Sverige kvalificerade sig i mitten på november. Sverige har under VM-Kvalet överraskat fotbollsvärlden och när laget slog ut självaste Italien i Playoff så stod det klart att i denna upplaga av fotbolls VM får vi se svenska landslaget i ett gruppspel. Givetvis har detta gjort att biljetter till Ryssland ökat dramatiskt och vill du vara en av dem som ser vårt älskade Landslag på plats är det hög tid att skaffa biljetter. Däremot är det som bekant inte alla som kommer kunna se fotbolls-VM live utan istället får rikta in sig på att se matcherna hemma i tevesoffan vilket också kommer bli otroligt häftigt. Frågan som alla då ställer sig är förmodligen: Var kan vi se TV-upplägget för matchernas exakta tider och kanaler? Då har vi det glädjande beskedet att berätta för er att Tvmatchen.nu kommer att ha full koll på vilken Tv-kanal som visar vilken match. Vi kommer grundligt gå igenom vilka matcher som sändas på vilken kanal och alla fotbolls-VM kanaler kommer att vara presenterade på tvmatchen.nu med tider och matchinformation! Självklart kommer det att bettas en hel del på detta mästerskap, redan under fotbolls-EM 2016 kunde spelare från vårt avlånga land hämta speltips från Betting.se helt gratis. När fotbolls-VM 2018 brakar igång i sommar kommer deras experter återigen servera oss med speltips på silverfat.

När det kommer till avancemang ifrån gruppspelet så finns där ett antal regler som man går efter om lagen skulle landa på samma antal poäng. Det här gäller för VM 2018 i Ryssland:

1. Målskillnad i gruppspelet
2. Antal gjorda mål i gruppspelet
3. Poäng i inbördes möte/n
4. Målskillnad i inbördes möte/n
5. Antal gjorda mål i inbördes möte/n
6. Fair play-poäng (minuspoäng för gula och röda kort)
7. Lottdragning
 • Annons:
 • Annons
 • Annons