Vågar du tro på änglarna? – 21x insatsen väntar den modige

Det hetaste Göteborgs-derbyt på mycket länge hägrar och för den som tror att storebror drar längsta stråt finns det en galen oddsboost att hämta när IFK Göteborg åker till Hisingen för möte mot BK Häcken. Trots att IFK har imponerat mot storlagen under 2019 har 888sport boostat oddsen rejält på seger för ”Änglarna” till hela 21x pengarna. Läs mer om hur du tar del av erbjudandet längre ner i denna artikel.

IFK Göteborg har överraskat alla under 2019

Att BK Häcken skulle vara med i toppen av Allsvenskan 2019 hade de flesta räknat med. Men att IFK Göteborg efter en tredjedel av säsongen skulle vara en seger från serieledning var det nog färre som trodde. ”Änglarna” har med sina ungdomar i spetsen imponerat under säsongen och har sju raka matcher utan förlust. På de fem senaste matcherna har Göteborg bland annat mött Hammarby, MFF, Norrköping och AIK utan att förlora. Mot de fyra topplagen har IFK släppt in ett mål totalt och laget som tippades i botten inför säsongen har tystat alla tvivlare.

Benjamin Nygren är spelaren det pratats mest om. Supertalangen har ryktats bort i sommar för runt 40 miljoner kronor till belgiska Genk och det är inte konstigt med tanke på hans prestationer denna säsong. Förutom lysande prestationer har Nygren stått för åtta poäng; fyra mål och fyra assist. Nu väntar 17-åringens första derby mot BK Häcken och räkna med en spelsugen tonåring som vill göra IFK Göteborg till ”bäst i stan”.

Häcken har haft tufft mot storlagen

Visst, BK Häcken ligger tvåa i tabellen och är två poäng före IFK Göteborg. Samtidigt ska det tilläggas att Hisingen-gänget inte lyckats besegra ett topplag i serien under 2019. I premiären klarade laget visserligen 1-1 borta mot MFF men det har blivit dubbla förluster mot såväl Djurgården som AIK. Segrarna har istället kommit mot lag på den nedre halvan. Lagets sex vinster denna säsong är mot Sirius, Kalmar, Sundsvall, AFC Eskilstuna, Helsingborg och Falkenberg. Mot MFF, AIK, Djurgården och Östersund har det inte blivit en enda seger.

Det var längesedan både BK Häcken och IFK Göteborg var med i en toppstrid samtidigt vilket gör lördagens derby till det hetaste det här århundradet i staden. Storstäderna dominerar årets säsong totalt då de sex främsta lagen i tabellen kommer från Sveriges tre största städer. Malmö ligger etta efter tio omgångar följt av Häcken, AIK, IFK Göteborg, Djurgården och Hammarby. Ett av lagen från Göteborg kommer ta ett steg närmare serieledning och visst känns IFK hetare än på mycket länge?! När Mohammed Al-Hakim blåser igång derbyt på Bravida Arena klockan 16:00 på lördag eftermiddag mår Sveriges näst största stad väldigt bra. 

21x insatsen på IFK Göteborg – så här fungerar det

888sport ger alla nya kunder möjligheten att få 21x pengar på seger för IFK Göteborg i derbyt mot BK Häcken. Följ dessa steg för att ta del av erbjudandet: