C MORE 2020

MLS, La Liga, Serie A och ICC på C MORE

Lagom till höstens fotbollssäsong har den populära kanalen C MORE bestämt sig för att köpa upp rättigheterna för att sända matcher från spanska La Liga, MLS, ICC och italienska Serie A. Ända till den 30 september kommer du att kunna streama matcherna både via Strive och C MORE, men efter från och med oktober är det endast C MORE som kommer att ha rättigheterna i Sverige.

C MORE har ju dock inte bara det här utbudet utan kommer också att bjuda på mycket annan sport av högsta kvalité. Du kommer även att kunna följa all svensk landslagsfotboll, hela Superettan samt utvalda matcher från Allsvenskan. Allt på en och samma kanal!

Följ de svenska stjärnorna utomlands

Den 15 augusti sätter MLS igång i USA och alla är vi nyfikna på hur det kommer att gå för Zlatan Ibrahimovic och hans Los Angeles Galaxy. Du kommer självklart att kunna följa alla dessa matcher via C MORE, antingen genom att streama dem eller titta på din TV. Du kommer aldrig mer missa en match!

Men vi kommer också att vända blickarna mot Spanien och Italien, där vi har ett par nya svenska stjärntillskott att hålla reda på. Alexander Isak som är en av våra landslagsspelare hoppas nu på sitt internationella genombrott när han nu fått kontrakt med spanska Real Sociedad. Det var i juni 2019 som han presenterades för laget och efter att han har gett smakprov på vad han kan, väntar alla med spänning på vad han kommer att kunna åstadkomma på planen med sina nya lagkamrater.

Så oroa er inte, fotbollshösten är nu räddad och när regnrusket börjar krypa oss in på skinnet i vårt kalla Sverige kan vi alltid samlas med vänner och familj, eller bara krypa upp i soffan själv en stund och njuta av fotboll i världsklass på C MORE!