(Photo by Bulent Kilic / AFP)

At. Madrid – Liverpool | Över 6x pengarna på mästarna

Champions League är äntligen tillbaka! Åttondelsfinal står på schemat och det är några riktiga smällkarameller vi har att se fram emot. På Wanda Metropolitano Stadium möts Atletico Madrid och Liverpool i vad som blir en återkomst för de regerande mästarna till den arena där de kröntes till mästare. Liverpool är favoriter till att vinna matchen och hos ComeOn får du just nu upp till 6x insatsen på seger för de röda! Läs mer om detta längst ner i texten

Oslagbara Liverpool

Laget från Merseyside är favoriter till att vinna Champions League även iår, och inte undra på varför. I ligaspelet ligger man för tillfället hela 25 poäng före tvåan Manchester City, detta efter 26 spelade omgångar. Om de behåller försprånget är lagets första ligatitel på 30 år endast 5 omgångar bort. I säsongens Champions League-spel har man tappat poäng i två matcher, i övrigt idel segrar. Med världsstjärnor på varje position och en mycket bred trupp kan Liverpool känna sig överlägsna vilket lag som helst.

Förbättring krävs från Los Rojiblancos

Endast en av de sju senaste matcherna för Atletico Madrids del har slutat med seger. Uttåget ur Copa del Rey mot Segunda B-laget Cultural och ett förlorat derby mot Real Madrid har satt rejäl press på Diego Simeone och hans mannar. De rödvitrandiga från Madrid hade kunnat önska sig en mer tacksam uppgift än Liverpool när läget är prekärt. 9 av Liverpools 11 senaste slutspelsmatcher mot spanskt motstånd har slutat med seger för Merseysidelaget – med andra ord krävs säsongens bästa insats från Atletico Madrid om detta ska gå vägen.

Så får du 6x pengarna på Liverpool

1. Följ länken och skapa ett konto hos ComeOn
2. Gör en insättning på 500 kronor och du får 1500 kronor att spela för
3. Spela 1500 kronor på Liverpool som matchvinnare
4. Vinner du ditt spel får du över 6x ursprungsinsättningen