tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 3/12

Idag fokuserar vi på mötet mellan Benfica och Sporting Lissabon som spelas på Estadio do Sport Lisboa e Benfica 22:15, samt mötet mellan Union Berlin och Leipzig som spelas på Stadion An der Alten Försterei 20:30.

I kvällens första match beger vi oss till Portugal för att se när Benfica tar emot Sporting Lissabon i omgång tretton av Primeira Liga.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en tredjeplats i ligan, kvällens motståndare Sporting Lissabon ligger på en andraplats.
Det är tre viktiga poäng som står på spel i toppstriden ikväll, blir det Benfica som tar igen på ligaledarna eller tar Sporting Lissabon chansen och rycker i toppen?

I kvällens andra match beger vi oss till Tyskland för att se när Union Berlin tar emot Leipzig i omgång fjorton av Bundesliga.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en sjätteplats i ligan, kvällens motståndare Leipzig ligger på en åttondeplats.
Leipzig har varit något av en besvikelse i Bundesliga så här långt, efter tretton omgångar har dem spelat in fem vinster, tre oavgjorda och fem förluster. Union Berlin har en liknande resultatrad med fem vinster, fem oavgjorda och tre förluster.

TVmatchen Studio finns även som podcast där poddar finns – här finner du alla avsnitt:

Spotify
Apple
Anchor