Sverige möter Kanada i åttondelsfinal – Så får du över 19 gånger pengarna vid svensk seger.

Svenskorna jublade efter att det stod klart att man får möta Kanada i åttondelsfinalen. Alternativet var Nederländerna, vilka Sverige har haft stora problem med de senaste åren. Förbundskapten Peter Gerhardsson uttryckte att man mött Kanada två gånger under de senaste 18 månaderna och at man har ganska bra koll på dem. Enligt uppgifter är Kosovare Asllani spelklar efter diverse problem med en häl, och detta är mycket viktigt för det svenska anfallsspelet. Läs nedan hur du kan vinna över 1900:- på en satsad hundralapp hos Unibet.

Sverige har bra koll på Kanada

Kanada har ett lag med mycket rutin, flera av spelarna har över 200 landskamper. Dessutom verkar de nöjda med att motståndet blev Sverige och inte USA. Senast lagen möttes (Algarve Cup, mars 2019) blev det 0-0 och straffläggning som Kanada vann med 6-5. Mötet 2018 vanns av Sverige med 3-1. I årets VM-turnering så har båda lagen vunnit sina förväntade matcher, och de tog 6 poäng var i gruppspelet.

Det som talar för Sverige i denna match är avslutningen mot storfavoriterna USA. Under stora delar av andra halvlek spelade svenskorna på en riktigt hög nivå, en nivå som de inte kommit upp till på flera år vilket var mycket positivt. Tar man med sig det fina spelet så kommer Kanada inte kunna stå emot det svenska laget.

Svensk vinst kan ge dig stora pengar

Trots att det på pappret ser mycket jämnt ut så tror vi på Sverige i denna match. En uddamålsseger är inte långt borta, och oddset på Sverige är mycket spelbart då Kanada ses som favoriter hos många spelbolag. Unibet erbjuder hela 3.20 på svensk seger vid fulltid.

Så gör du för att få 19 gånger pengarna vid svensk seger

Steg för steg:

1: Följ denna länken och starta ett konto hos Unibet – Läs villkoren på sidan.
2: Sätt in minst 100:-, få 500% i välkomstbonus = 600:- att spela för.
3: Spela på Sverige som vinnare vid fulltid (Nuvarande odds 3.20).
4: Du vinner 1920 kronor om Sverige vinner vid fulltid. (600:- x 3.20).

Missa inte detta fina erbjudande och tänkt på att oddsen kan sjunka under dagen i takt med att fler och fler spelar.