UFC Copenhagen – Så får du 10x pengarna på vinst för Hermansson

UFC kommer till Köpenhamn och vilken afton vi har framför oss när svenske Jack Hermansson ska in i oktagonen mot amerikanen Jared Cannonier. 31-åringen är stor favorit att vinna och längre ned i artikeln kan du läsa om hur du får över 10 gånger pengarna på en satsad hundring om du spelar på att Hermansson vinner på avslut. Räkna med att den svenska fightern lyfts fram av publiken på Royal Arena och den svenska slagskämpen ska klara av att besegra Cannonier om han presterar likt han gjort de senaste matcherna.

Hermansson är favorit att ta sin femte raka seger

UFC Fight Night 160 avgörs under sen lördag kväll och extra roligt är att vi har en svensk som kvällens headline under galan i Köpenhamn. Jack Hermansson skrev i juli på ett nytt kontrakt som garanterar honom sex fighter till i UFC, och det första testet blir den fyra år äldre amerikanen Jared Cannonier. Jack Hermansson har inte förlorat på fyra raka matcher när Thales Leites, Gerald Meerschaert, David Branch och Ronaldo Souza besegrats. Nu bör femte raka segern komma och klasskillnaden borde tala för att svensken vinner på avslut.

Det skulle i så fall innebära att Hermansson vinner på KO, TKO, DQ eller submission. Under hans 24 matcher långa professionella karriär har 31-åringen 20 vinster varav 16 på avslut och fyra efter decision. Av de 16 segrarna på avslut har 11 kommit på knockout. Med fansen i ryggen bör Hermansson vara extra taggad och kunna leverera en prestation i toppklass och avgöra innan sista ronden.

Vem är motståndaren Jared Cannonier?

Den amerikanske fightern Jared Cannonier är en av de mer rutinerade aktiva MMA-fightersen men   resultaten har inte tagit 35-åringen till den absoluta toppen. Visst har Cannonier också endast fyra förluster på kontot, precis som Hermansson, men skillnaden är att Hermansson gått upp 24 gånger i oktagonen som professionell medan Cannonier har gått 16 fighter som pro.

Det ger ett snitt med en förlust var fjärde match och mycket talar för att det blir just förlust under lördagen i Köpenhamn. Cannonier har visserligen två raka segrar på TKO men oddsen säger att Hermansson vinner vilket .

Så här gör du för att få 10 gånger pengarna på att Hermansson vinner på avslut mot Jared Cannonier!

Steg för steg:

1. Skapa ett konto hos Unibet och läs villkoren noga HÄR
2. Gör en insättning på 100 kronor och ta emot välkomsterbjudandet på 500 kronor extra.
3. Lägg insatsen och bonus (100+500=600) på att Jack Hermansson vinner på avslut mot Jared Cannonier.
4. Om ditt bet går in får du tillbaka 1032 kronor på en satsad hundralapp = över 10x pengarna tillbaka.

Regler och villkor gäller, spana in Unibet för att få full överblick.