Sverige möter England i bronsmatchen – Så vinner du över 2500kr vid svensk seger

Det svenska laget har överraskat många hittills under VM. Man har spelat otroligt bra under vissa halvlekar, som tex andra halvlek mot USA och första halvlek mot Nederländerna. När alla bitar föll på plats gjorde man en kanonmatch, hela matchen, mot Tyskland. Detta är något som stärkt Sverige och spelarnas besvikelse efter förlusten på övertid mot just Nederländerna visar på ett enormt självförtroende. Sverige kommer att ge allt för att ta en efterlängtad VM-medalj, och England kommer definitivt få prestera på mycket hög nivå för att stoppa svenskorna. Sverige har en klar chans att ta hem bronset i årets VM.

Stabilt försvar kan ge vinst mot England

Sverige har bra koll på England och de engelska spelarnas kvaliteter. En som har extra bra koll är den storspelande målvakten Hedvig Lindahl efter sina år i Chelsea. Mot Nederländerna visade det svenska laget att man släpper till väldigt få målchanser för motståndarna, och Lindahl gjorde återigen en kanoninsats. Regerande europamästarna Nederländerna skapade ovanligt lite i semifinalen, och det är till stor del det stabila svenska försvaret som tagit Sverige så här långt i turneringen. Ett starkt försvar och giftiga omställningar kommer vara melodin för en svensk seger mot England. Fridolina Rolfö kommer dessutom vara tillbaka i bronsmatchen och det kan vara en avgörande faktor för det svenska anfallsspelet.

Så får du över 2500 kronor om Sverige vinner vid full tid

Hos Unibet får alla nya spelare en välkomstbonus på 500%. Om man säter in 100 kronor får man ytterligare 500 kronor att spela för, sammanlagt 600 kronor. Just nu ger svensk seger 4.60 gånger pengarna. Det innebär 2760 kronor på kontot vid en insättning på 100 kronor om man tar del av välkomstbonusen och satsar på att Sverige vinner matchen.

Så tar du del av erbjudandet

1: Följ länken och skapa ett konto hos Unibet, läs igenom villkoren.

2: Sätt in 100 kronor och få ytterligare 500 kronor att spela för

3: Spela på svensk seger till oddset 4.60 (nuvarande odds)

4: Få 2760 kronor tillbaka vid svensk vinst (600 kronor x 4.60)

 Du måste vara över 18 år för att spela. 

Om du eller någon du känner har problem med spelande kontakta ->Stödlinjen