-->
Sweden's forward Marcus Berg (2nd R) celebrates with his teammates after scoring during the UEFA Euro 2020 Group F qualification football match Sweden v Spain in Solna, Sweden on October 15, 2019. (Photo by Jonathan NACKSTRAND / AFP)

Rumänien – Spanien – Så får du 5x pengarna på Svensk seger utan omsättningskrav

EM-kvalet börjar dra ihop sig och Sverige spelar sin näst sista EM-kvalmatch på fredag borta mot Rumänien på Arena Nationala kl 20.45 i Bukarest.
Om du vill spela på en svensk seger så ger Unibet dig just nu 5 gånger pengarna på blågul vinst, utan omsättningskrav, inga konstigheter utan. Läs mer om erbjudandet längre ner.

Sverige har ett bra läge att säkra direktplatsen på fredag mot Rumänien. Planen är enkel – en vinst och EM-platsen är klar.
Rumäniens kapten och mittbackskugge Vlad Chiriches gick av skadad mot Norge i oktober och han har inte spelat för sitt Sassuolo sen dess, och lär ej spela fredagens landskamp. Hans backkollega Dragos Grigore byttes ut efter 22 minuter i söndagens match då hans Ludogorets mötte Vitosha. Ett sargat Rumänskt mittförsvar ökar Sveriges redan goda chanser ordentligt.

Gissningsvis kör Janne Andersson samma lag som mot Spanien, där kollektivet Sverige imponerande i första halvlek och var sånär på att vinna med 1-0.

Trolig startelva Sverige mot Rumänien
Olsen
Lustig, Lindelöf, Granqvist, Bengtsson
Larsson, Olsson, Ekdal, Forsberg
Quaison, Berg

Förutsättningar inför Rumänien

Sverige är inför matchen på en andraplats i gruppen på 15 poäng och Rumänien på 14. Lägg till att båda lagen har +9 i målskillnad. Viktiga poäng på spel med andra ord.
En trepoängare och vi spelar EM i sommar. Endast en poäng, och vi kan i värsta fall behöva hjälp från gruppettan (och redan kvalificerade) Spanien. En situation vi helst slipper.
Det är viktiga, helt avgörande matcher som väntar. Vi har allt i egna händer, vilket naturligtvis känns bra i ett så här sent skede av kvalspelet, säger Janne Andersson till SvFFs hemsida.

Vid förlust behöver Sverige hjälp från gruppettan Spanien i den avslutande omgången då de möter Rumänien. Skulle det dessutom bli en 1-2-förlust för Sverige mot Rumänien blir ett antal scenarion aktuella, då lagen blir exakt lika i inbördes möten i och med att Sverige vann på hemmaplan med 2-1.
Om Sverige skulle misslyckas med allt ovan och inte lyckas ta en direktplats, så finns Nations League-playoffen som plan B, som Sverige är kvalificerat till efter att ha vunnit sin grupp före Ryssland och Turkiet.

Janne Andersson släppte truppen för de avgörande matcherna tidigare och vi fick ett par nya ansikten i Dejan Kulusevski, 19 (Parma) och Mattias Svanberg, 20 (Bologna FC).

Så får du 5 i odds utan omsättningskrav på Sverige

1. Gå till kampanjsidan hos Unibet och skapa ett konto.
2. Gör din första insättning
3. Placera ditt spel på Sverige och håll tummarna!