Malmö-supportrar.(Photo by JONATHAN NACKSTRAND / AFP)

Över 18x pengarna på Malmöseger!

Gruppseger i höstas för Malmö FF och fortsatt äventyr i Europa där VfL Wolfsburg väntar härnäst på Volkswagen Arena. Hemmalaget ses som klara favoriter när Di Blåe kommer på besök, men med ett enormt bortafölje i ryggen och en ny tränare vid rodret finns alla chanser i världen för Malmö FF att få till ett bra resultat.

Två lag i olika fas av säsongen

Malmö FF befinner sig mitt uppe i försäsongen där man bland annat spenderat en tid i Marbella. Utöver ett par träningsmatcher har laget även spelat match i Svenska Cupen mot Syrianska, en match som slutade 8-0. Inga större växlar ska dras från den matchen då motståndet under torsdagen kommer hålla en helt annan nivå.

Wolfsburg, 9:e-plats i Bundesliga, är en klubb i norra Tyskland. Laget huserar i den tyska högstaligan sedan flera år tillbaka och spelar på en arena med plats för 30 000 åskådare. En motståndare betydligt större än Malmö FF själva men fortfarande en fullt överkomlig uppgift för Jon Dahl Tomasson och hans mannar.

Det talar för Malmö FF

Wolfsburg har visat sig sårbara vid ett flertal tillfällen i den inhemska ligan, speciellt då laget förväntas föra matcherna. Omställningarna är tyskarnas främsta vapen, något som Malmö FF säkerligen jobbat med. Malmö FF har tidigare bevisat att man står upp bra när det väl gäller och har vunnit mot både Besiktas och FC Köpenhamn på bortaplan under skarpt läge.

Med över 4000 Malmösupportrar på plats kommer alla förutsättningar som Malmö FF behöver för att vinna matchen finnas på plats. Pressen ligger helt på hemmalaget vilket öppnar upp för Malmö FF att spela avslappnat och få med sig ett bra resultat hem.

Så får du över 18x pengarna på Malmö FF

1. Följ länken och registrera ett konto hos ComeOn!
2. Gör en insättning på 500 kronor och du får 1500 kronor att spela för
3. Lägg ditt spel på Malmö FF som segrare, odds i skrivande stund 6.35!
4. Vinner du ditt spel får du över 18x ursprungsinsättningen (500kr)!