Malmö FF – AIK | 29x pengarna på AIK-vinst!

Säsongens kanske hetaste möte väntar när AIK åker till Malmö för bortamatch på Malmö Stadion. AIK kommer från en målrik vinst och Henok Goitoms fyra mål gav mersmak för vad som komma skall.

Läs i slutet av artikeln hur du kan få 29 gånger pengarna på AIK-vinst.

Tuff duell om guldet

Förra årets möte mellan lagen blev minst sagt dramatisk. MFF tog ledningen i slutet på första halvlek genom Anders Christiansen. Ledningen skulle hålla i sig ända till den 96:e minuten när AIK fick frispark. Fram stegade Sebastian Larsson och smekte in kvitteringen med matchens sista spark. Firandet efteråt var kontroversiellt när landslagsstjärnan valde att håna MFF-bänken, som inte blev särskilt glada. Första mötet denna säsongen sluta 0-0 på Friends Arena, skillnaden mot dagens match är att båda lagen måste gå för vinst. Vi ser att AIK har något bättre form och Malmö FF har ett tufft spelschema med gruppspelet i Europa League.