Liverpools Jordan Henderson och Mohamed Salah i Champions League-finalen 2019. Liverpools Jordan Henderson och Mohamed Salah i Champions League-finalen 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

Liverpool – Tottenham – Så får du 7x pengarna på Liverpool-seger

Serieledarna Liverpool tar emot Spurs på Anfield på söndag. Det här är första gången de här två lagen möts den här säsongen, så det här blir en repris av Champions League-finalen som avgjordes i juni, där Liverpool till slut lyfte pokalen. Oddsen i den här matchen talar helt klart till Liverpools fördel, men 888Sport har just nu ett erbjudande där du kan få 7 gånger pengarna på en röd hemmavinst. Du kan läsa längre ned i artikeln hur du ska göra för att ta del av den spännande oddsboosten på LFC.

Liverpool går från klarhet till klarhet

Liverpool städade av belgiska Genk tidigare i veckan med 4-1 på bortaplan och i ligan tycks man vara ostoppbara. Men det var nog ett och annat ögonbryn som höjdes när man spelade 1-1 mot Manchester United förra helgen. Laget är alltjämt obesegrat i ligan med 8 vinster och krysset senast. Man har endast släppt in 7 mål på 9 matcher, och då har ändå världsmålvakten Alisson varit skadad majoriteten av dessa matcher då han gick sönder i premiären.  Jürgen Klopps mannar leder ligan med 6 poäng inför helgens omgång, och det mesta rullar på för ”Reds”, och fronttrion producerar. Totalt har de gjort 12 mål (fördelat på Mané 5, Salah 4, Firmino 3).

Skadeläge Liverpool

Joel Matip har en lättare knäskada och närmar sig spel. Trent Alexander-Arnold reste inte med laget till Belgien i veckan då han var sjuk. Andy Robertson byttes ut efter en timmes spel mot Genk men ser ut att kunna spela söndagens match.

Kräftgång för Spurs

Tottenham befinner sig inför omgången på en sjundeplats i Premier League på tolv poäng. Det har varit en tung säsong för Spurs som tycks ha en smärre baksmälla från finalen. Eller så är det helt enkelt för många spelare som redan hade packat väskan och var inställda att spela i en annan tröja. Hursomhelst, bortaplan i ligan har det endast blivit två pinnar på fyra försök. 2-2 Man City (b), 2-2 Arsenal (b), 2-1 Leicester (b), 3-0 Brighton (b).

Tottenham har möjlighet till revansch här då det blir en repris av CL-finalen från juni där Liverpool gick segrande ur striden med 2-0 efter mål från Salah och Origi. Å andra sidan är spelplanen Anfield, där Liverpool inte har förlorat sen 23 april 2017.

Spurs fick kanske lite nytt hopp om säsongen efter att man gjort processen kort med Röda Stjärnan. Resultatet skrevs till 5-0 efter att både Kane och Son gjort två mål vardera samt ett av Lamela.

Skadeläge Tottenham

Hugo Lloris är fortfarande långtidsskadad efter den otäcka skadan han fick tidigare under säsongen.

Lagens form – alla tävlingar

Liverpool WDWWWW

Tottenham WDLLWD

Så här tar du del av erbjudandet

1. Skapa ett konto hos 888sport och läs igenom villkoren noga -> HÄR
2. Placera 50 kronor på ordinarie odds på att Malmö vinner
3. Luta dig tillbaka och håll tummarna på Liverpool-vinst

Regler och villkor gäller