Liverpool – Manchester United – få 7 gånger pengarna på LFC!

Ett riktigt rivalmöte står för dörren på söndag när Manchester United reser till Anfield för att ta sig an seriesuveränen Liverpool 17:30.
Om du vill betta så scrolla längst ner i artikeln för att se hur du får sju gånger pengarna på hemmalaget.

Liverpool – från klarhet till klarhet

Hemmalaget trummar på, och i och med segern mot Spurs förra helgen så har de vunnit 20 av 21 matcher i ligan den här säsongen – vilket är det bästa resultatet någonsin i Europas fem största ligor. På 21 spelade matcher har man alltså 61 poäng av 63 möjliga. Hatten av!

Totalt sett är de obesegrade i Premier League i över ett år med 38 matcher utan torsk. På Anfield är de starka med 51 ligamatcher utan förlust. Senast de skedde var tre år sen då Crystal Palace vann med 2-1.

Nu möter man ärkerivalen Manchester United – som är de enda som lyckats stoppa the Reds framfart i ligan då de kryssade på Old Trafford den 20 oktober 2019 efter mål av Rashford (min 36) och Lallana (min 85).

Det ser ut som att skadeläget är på väg att ljusna för Klopp med Matip, Lovren och Fabinho på väg tillbaka.

Manchester United – blandar och ger

Om hemmalaget är tryggheten själv så är bortalaget desto mer osäkert. På sina fem senaste ligamatcher har man tre vinster (Norwich, Burnley och Newcastle och två förluster (Arsenal och Watford). Ser vi till de senaste fem matcherna totalt sett så är det två vinster (returen mot Wolves i FA-cupen och Norwich), ett kryss (Wolves) samt två förluster (City och Arsenal).

Man vet aldrig vilket United som kommer till match. Antingen får du laget som slår City med 1-2 på bortaplan (i början på december), eller så får du laget som förlorar mot Newcastle, Bournemouth och Watford.

Ena stunden är Solskjaer ett geni och nästa gång så är det Ole Out! som gäller. Hursomhelst så ligger de på en femteplats med 34 poäng, fem poäng upp till fyran Chelsea på 39, men två poäng ner till Sheffield United på 32.

Kanske har de vind i seglen nu med två raka vinster då man lyckades vinna i returen mot Wolves i FA-cupen och monterade ner Norwich med 4-0 förra helgen. Inte att förringa heller är att United faktiskt vunnit över Chelsea två gånger den här säsongen, samt vunnit mot City, Spurs och Leicester den här säsongen, samtidigt som man är det enda laget som tagit poäng mot Liverpool.

Troliga startelvor

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Lallana, Wijnaldum, Henderson; Salah, Mane, Firmino

Man United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Williams; Fred, Matic, Mata; James, Rashford, Martial

Erbjudande: Få sju gånger pengarna på Liverpool

1.

2.

3.