Hammarby – Häcken – så får du 450kr riskfritt spel

Den sista omgången av Allsvenskan 2019 står inför oss och fortfarande är tre lag i allra högsta grad med i kampen om Lennart Johanssons pokal. Djurgården, Malmö FF och Hammarby är lagen som alla kan vinna guld och allt ska avgöras under lördagen. Hos Betfair Spelbörsen kan du spela på samtliga matcher från den sista omgången och för alla nya spelare bjuds det dessutom på ett riskfritt spel värt hela 450 kronor i mötet mellan Hammarby och BK Häcken dessutom helt utan omsättningskrav = du kan inte förlora!

BK Häcken mot seriens bästa hemmalag

Att Hammarby är höstens lag råder det inga större tvivel kring. Med 13 av 15 möjliga segrar under ligans andra halva är man bästa i Allsvenskan, lägg därtill ett målsnitt på 3 gjorda mål per match och det kommer inte som en överraskning att laget är en av guldkandidaterna med en omgång kvar. Sista motståndet, och kanske sista hindret, innan ett möjligt guldvrål är BK Häcken, ett BK Häcken som redan checkat ut och börjat planera för aktiviteter under vinteruppehållet.

Det här är en match som Hammarby ska vinna av bara farten. Motivation, klass och inramningen skapad av de knappa 30 000 grönvita supportrarna på plats kommer få BK Häcken att undra varför man ens gjorde resan till huvudstaden. Just nu på Betfair Spelbörsen finns flera intressanta spel med bra odds att fynda bland på matchen, bland annat Hammarby att leda i halvtid till knappa två gånger insatsen.

Övriga matcher att hålla koll på från den sista omgången av Allsvenskan 2019 är såklart de två andra guldkandidaternas jakt på pokalen. I Örebro ska Malmö FF göra allt i sin makt för att återta tronen som Sveriges bästa, medans nuvarande serieledarna Djurgården ställs mot svårspelade IFK Norrköping på bortaplan.