TVmatchen.nu TVmatchen.nu
 • 21 sön
 • 22 idag
 • 23 tis
 • 24 ons
 • 25 tor
 • 26 fre
 • 27 lör
 • 28 sön
 • 29 mån
 • 30 tis
 • 1 ons
 • 2 tor
 • 3 fre
 • 4 lör

V Sport Motor på TV och stream

TVmatchen ger dig en komplett Viasat Motor tablå med TV-tider. På Viasat Motor kan du se F1, MotoGP, Indycar, NASCAR och annan spännande motorsport.
21 apr

Igår, söndag

21:00

Acura GP of Long Beach - Race

Indycar · Paf Live odds

26 apr

fredag

10:35

Spanien MotoGP - Fri Träning 1

MotoGP · Paf Live odds

15:00
27 apr

lördag

10:00

Spanien MotoGP - Fri Träning 2

MotoGP · Paf Live odds

14:35
18:00

Childrens of Alabama GP - Träning

Indycar · Paf Live odds

21:30

Childrens of Alabama GP - Kval

Indycar · Paf Live odds

28 apr

söndag

09:35

Spanien MotoGP - Uppvärmning

MotoGP · Paf Live odds

13:15
19:00

Childrens of Alabama GP - Race

Indycar · Paf Live odds

3 maj

fredag

18:30
22:30
4 maj

lördag

Viasat Sport Motor på TV & Stream

V Sport Motor är den självklara destinationen för alla som älskar motorsport. Här erbjuds intensiva race från Formel 1-banor som Circuit Zandvoort (Zandvoort), Monza, Silverstone och Monaco, men också populära motorsporter som MotoGP, IndyCar och Nascar.

Utbudet i V Motor tablån går att ta del av via både TV och streaming. Kanalen är av stor betydelse för alla motorsportsfans tack vare just detta.

Viasat Motor TV tablå

Hos TVmatchen kan du hålla dig uppdaterad om vilka tävlingar som går av stapeln på V Sport Motor varje given dag, oavsett om det handlar om till exempel Nascar på Daytona International Speedway eller IndyCar från Milwaukee Mile, Wisconsin.

Imorgon på Viasat Motor Tablå

Om du inte är ute efter att se ett evenemang som går av stapeln just idag kan du även titta längre fram i tv-tablån för att se vad som händer imorgon eller dagen efter det. Med så många motorsport-event att hålla koll på och välja mellan, kan det vara bra att ha koll på framtida evenemang i god tid innan de börjar.

Viasat Motor stream

Det går att streama V Sport Motor på de flesta typer av enheter. Man når tjänsten via sin webbläsare eller genom att ladda ner Viaplay-appen. En grundförutsättning är tillgång till internet och gärna ett snabbt sådant om man vill ha så bra bildupplösning som möjligt.

Så här streamar du Viasat Motor via Viaplay: På mobilen eller surfplattan.

1. Börja med att ladda ner Viaplay-appen Om du har en Android-enhet, öppna Google Play på din smartphone eller surfplatta. Om du har en iPhone eller iPad, öppna App Store.

2. Sök efter Viaplay i sökfältet, och klicka på appen för att installera den på din enhet.

3. Öppna appen och klicka på din Skaffa Viaplay.

4. Klicka på det paket som passar dig. För motorsport är det Viaplay Total som gäller.

> Ange din e-postadress och välj ett lösenord för ditt konto.

5. Fortsätt att följa instruktionerna. Här behöver du bland annat ange ditt namn och godkänna användarvillkoren och slutföra köpet.

6. Klart! Nu kan du njuta av Viasat Motor live på Viaplay.

Skapa ett konto hos Viaplay: via datorn

1. Besök Viaplay

2. Klicka på Prova Viaplay uppe i högra hörnet.

3. Välj ditt paket och ange därefter din e-postadress och ett säkert lösenord.

4. Välj betalningsmetod och starta prenumerationen.

5. Klart! Streama Motorsport var som helst, när som helst.


Vad kostar Viasat Motor?

Hur mycket det kostar att skaffa V Sport Motor kan variera beroende på vilket kanalpaket det rör sig om. Kanalen tillhör paketen V Sport och V Premium. Om du har något av dessa kan du ta del av all motorsport som Viaplay och Viasat har att erbjuda varje dag 2023 och framöver.

Vad gäller streaming hittar du Formel 1 och alla andra motorsporter som kanalen har till sitt förfogande i paketet Viaplay Total för 549 kronor i månaden. Detta utbud finns även tillgängligt via Telia Plays sportpaket, som med sina 749 kronor i månaden är något dyrare – dock med ett bredare utbud.

Motorsport på Viasat Motor

Viasat Sport Motor har blivit en central hubb för alla motorsportsentusiaster. Varje år lockas nya fans till denna spännande värld och 2023 är inget undantag. Det största flaggskeppet är Formel 1 som de senaste säsongerna har fått ett rejält uppsving tack vare Netflix series Drive to Survive.

Det är dock långt ifrån bara Formel 1 på kända banor som Circuit Zandvoort som du kan ta del av i utbudet. Högoktaniga MotoGP-race, spännande IndyCar-tävlingar och intensiva Nascar-lopp på till exempel Daytona International Speedway samsas om uppmärksamheten i TVmatchens tv-tablå. Även andra tävlingar som Porsche Super Cup och Moto E finns med i sortimentet.

MotoGP på Viasat Motor

V Sport Motor är destinationen för den som vill se världens bästa motorcyklister i MotoGP. Säsongen består av sammanlagt 20 tävlingar, där den första går av stapeln i mars och den sista november. Precis som i till exempel Formel 1 innehåller inte en tävlingshelg bara själva loppet. Oavsett om du tittar på TV eller följer evenemanget via streaming kan du dessutom se på träningspassen och kvalen.

IndyCar på Viasat Motor

Det är inte bara Nascar-förarna som då och då tävlar på International Speedway Daytona Beach. Detta är även en anhalt under IndyCar-säsongen. Sporten har blivit väldigt populär i Sverige de senaste åren – mycket tack vare de svenska stjärnorna Felix Rosenqvist och Marcus Ericsson.

I och med att IndyCar Series 2023 är en amerikansk sport brukar tv-tider ofta vara sent på kvällen. Likt de flesta andra motorsporter körs kvalet till huvudracet dagen innan. Lopp som International Speedway Daytona Beach riskerar alltså sällan att krocka med något annat program Viasats tablå.

Mer än bara sändningar

V Sport Motor erbjuder mycket mer än bara kunniga experter som kommenterar själva tävlingarna. Både inför och efter loppen kan du del av initierade diskussioner i studion, via både TV och streamingtjänster. Dessutom producerar Viaplay även en podcast för de som vill veta ännu mer. Här erbjuds en helhetsupplevelse bortom din tv-tablå.

Viasat Motor kommentatorer

Viasat har flera av Sveriges bästa kommentatorer och experter inom motorsport. Till exempel leds tittarna genom Formel 1-sändningarna av Janne Blomqvist, som har varit en känd röst i sporten i många år. Han och hans bisittare ger varje lopp extra krydda.

Viasat Motor podcast

För den som vill dyka ännu djupare in i Formel 1 har man startat Viaplay F1-Podcast. Här går Janne Blomqvist och Erik Stenborg igenom det senaste från motorsportens värld, med F1 som huvudfokus.

Vanliga frågor (FAQ)

Vad är motorsport?

Motorsport är all typ av sport där deltagarna använder sig av någon form av motordrivet fordon. Det handlar först och främst motorcykeltävlingar som MotoGP och biltävlingar som Formel 1, Nascar och IndyCar.

Vad kostar V Sport Motor?

Priset på V Sport Motor varierar beroende på vilket paket du har. Vad gäller streaming ingår samtliga sändningar till exempel i Viaplay Total, som kostar 549 kronor i månaden.

Kan man se V Sport Motor gratis?

Nej, det går idag inte att se V Sport Motor gratis.