• 20 lör
 • 21 idag
 • 22 mån
 • 23 tis
 • 24 ons
 • 25 tor
 • 26 fre
 • 27 lör
 • 28 sön
 • 29 mån
 • 30 tis
 • 31 ons
 • 1 tor
 • 2 fre

Italienska cupen på TV och stream

Italienska cupen / Coppa Italia är Italiens största cup och den spelas under den Italienska ligasäsongen. Finalen brukar vanligtvis spelas i maj på Stadio Olimpico i Rom.

TVmatchen erbjuder en komplett TV-guide med kanaler, sändningstider och tabell för Coppa Italia. Använd vår tablå för att få en överblick över spelschemat och för och ta reda på hur du följer Italienska Cupen på TV.

Det finns inga kommande event för Italienska cupen. Fotboll på TV Schema

Italienska Cupen på TV idag

På denna sida presenterar vi en översikt över Italienska cupen (Coppa Italia) idag och alla kommande möten i Italienska Cupen. Vår tablå ger dig TV-tider och kanalinformation för hela säsongen. Så om du letar efter spelschema för ditt favoritlag eller dagens spännande matcher, är du på helt rätt plats!

Italienska Cupen spelschema

Coppa Italia spelas årligen mellan augusti och maj. Cupen avslutas med de sista matcherna i april och den stora finalen i maj.

Vilka kanaler sänder Italienska cupen?

Det är Expressen Livesport som visar matcher från Coppa Italia.Vi rekommenderar att hålla utkik i vår tablå för att få fullständig koll på spelschemat och vilka kanaler som sänder Coppa Italia på TV.

Coppa Italia live stream

Streama Italienska cupen smidigt live på streamingtjänsten Expressen Livesport. Oavsett om du vill titta via dator, telefon eller surfplatta, är upplevelsen precis lika spännande som när du följer Italienska cupen på TV.

Streamingtjänster för Coppa Italia i Sverige

Det är streamingtjänsten Expressen Livesport som visar Coppa Italia. Se alla matcher från Coppa Italia online via deras smidiga app eller på deras användarvänliga webbplats.

Streama Italienska Cupen via mobil eller surfplatta

 1. Börja med att ladda ner Expressen Livesport. Om du har en Android-enhet, öppna Google Play på din smartphone eller surfplatta. Om du har en iPhone eller iPad, öppna App Store.
 2. Sök efter Expressen Livesport och klicka på appen som visas i sökresultaten. Installera därefter appen på din enhet.
 3. Öppna appen och klicka på konto längst ner i högra hörnet.
 4. Klicka på "Logga in" och följ instruktionerna. Här behöver du bland annat ange din e-postadress och ditt lösenord.
 5. Klart! Nu kan du njuta av Italienska cupen live!

Om Coppa Italia

I Coppa Italia kan du följa stjärnor av världsklass. Italienska cupen är en fotbollscup för italienska klubblag som först spelades 1922 och som hålls årligen mellan augusti och maj. Vinnaren av cupen får en så kallad kokard på tröjorna under den efterföljande säsongen. Kokarden är cirkelformad och prydd med de italienska trikolorens färger och kallas Coccarda Coppa Italia. Juventus är det lag som har flest segrar i cupen.

Coppa Italia finalen genom tiderna

Coppa Italia har bjudit på flera spännande finaler genom åren sedan starten 1922. Första turneringen vann Vado, efter att ha besegrat Udinese i finalen med 1-0. Juventus är det lag som innehar rekordet för flest segrar, hela 14 stycken. Det är även värt att nämna att 5 lag har lyckats att vinna dubbeln (det vill säga både Serie A och cupen samma år): Juventus, både 1960 och 1995, Torino FC 1943, Napoli 1987, SS Lazio 2000 och Inter både 2006 och 2010.

Italienska cupen vinnare: De 5 senaste finalisterna

 • 2018–19: Lazio 2–0 Atalanta
 • 2019–20: Napoli 0–0 (4–2 straffar) Juventus
 • 2020–21: Juventus 2–1 Atalanta
 • 2021–22: Inter Milan 4–2 Juventus
 • 2022–23: Inter Milan 2–1 Fiorentina

Coppa Italia final 2024

I årets final av Coppa Italia möts Atalanta och Juventus på Stadio Olimpico. Finalen i den italienska cupen spelas den 15 maj 2024 med avspark kl. 21:00. Atalanta jagar sin andra vinst i cupen; senast de segrade var 1963 när de besegrade Torino med 3–1 i finalen tack vare ett hattrick av anfallaren Angelo Domenghini. Juventus å andra sidan har vunnit den italienska cupen hela 14 gånger och innehar rekordet för flest segrar, något de säkerligen kommer att försöka utöka i Italienska cupfinalen 2024.

Lag och nyckelspelare i Italienska cupen

I Italienska cupen deltar de bästa fotbollslagen från Serie A och Serie B. Under säsongen 23/24 är 44 lag med, inklusive gigantklubbarna Roma, Napoli, Inter, Milan, Juventus och Lazio. När vi tittar på stjärnspelare är Inters Alessandro Bastoni, Milans fransman Theo Hernández och den rutinerade Stefan de Vrij, som även han spelar för Inter, värda att hålla ett extra öga på. I finalen av Italienska cupen 2024 hittar vi spelare som Teun Koopmeiners, Gianluca Scamacca och Matteo Ruggeri i Atalanta. I Juventus spelar stjärnor som den polska Arkadiusz Krystian Milik, Dusan Vlahovic och Federico Chiesa.

Frågor och svar om Italienska Cupen

Vilken kanal visar Coppa Italia?

Matcher från Italienska cupen visas på Expressen Livesport.

När startar Coppa Italia?

Coppa Italia startar med den första omgången i augusti.

Kan jag streama Italienska cupen i mobilen?

Ja, du kan streama Italienska cupen live på Expressen Livesport via din mobil eller surfplatta.

Kan jag streama Italienska cupen online?

Absolut! Du kan smidigt streama Coppa Italia online via streamingtjänsten Expressen Livesport- både på deras webbplats eller i deras användarvänliga app.

Var kan jag hitta spelschemat för Italienska cupen?

Du kan hitta spelschemat för Coppa Italia på TVmatchen.