tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 3/1

Idag fokuserar vi på mötet mellan Manchester United och Wolverhampton som spelas på Old Trafford 18:30, samt mötet mellan Osasuna och Athletic Club som spelas på Estadio El Sadar 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till England för att se när Manchester United tar emot Wolverhampton i omgång nitton av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en sjundeplats i tabellen, kvällens motståndare Wolverhampton ligger på en niondeplats.
Manchester United är obesegrade sina sex senaste matcher i Premier League, förlänger man sin svit mot ett Wolverhampton som bara vunnit en av sina sex senaste ligamatcher?

I kvällens andra match beger vi oss till Spanien för att se när Osasuna tar emot Athletic Bilbao i omgång tjugo av La Liga.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en fjortondeplats i ligan, kvällens motståndare Athletic Bilbao ligger inför kvällens match på en elfteplats.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo