tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 22/1

Idag fokuserar vi på mötet mellan Manchester United och West Ham som spelas på Old Trafford 16:00, samt mötet mellan Atletico Madrid och Valencia som spelas på Wanda Metropolitano 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till England för att se när Manchester United tar emot West Ham i omgång tjugotre av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en sjundeplats i ligan, dagens motståndare West Ham ligger på en fjärdeplats.
Det är tre enormt viktiga poäng som står på spel i kampen om de åtråvärda CL-platserna.
Kan United slå David Moyes West Ham som har överraskat positivt den här säsongen?

I kvällens andra match beger vi oss till Spanien för att se när Atletico Madrid tar emot Valencia i omgång tjugotvå av La Liga.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en fjärdeplats i tabellen, kvällens motståndare Valencia ligger på en niondeplats.
Atletico Madrid har två raka cupförluster i ryggen inför det här mötet och har blivit utslagna både i Supercopa samt Copa del Rey. Utöver två cupelimineringar har Atletico endast vunnit en av sina fem senaste ligamatcher vilket har lett till att dem halkat efter i titelstriden.
Det gäller nu verkligen för att Atletico att börja ta trepoängare igen om de ska ha någon chans att försvara sin titel från fjolårssäsongen.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo